Choklad till frukost

Efter två dagars träningsvila (igen) blev det tid för veckans andra styrkepass. Det var split 4 som gällde med fokus på biceps och triceps. Jag tycker det är knepigt att träna de muskelgrupperna. Men det handlar nog mest om ovana. Jag har inte riktigt tekniken inne för övningarna, och dessutom är jag alldeles för svag. Men övning ger färdighet, det gäller nog även i detta fallet. 
 
 
Efter passet blev det lite annorlunda morgonrutiner. Jag kände att jag hade fått lite för lite sömn när jag gick upp i morse, men ville inte skjuta upp träningspasset, så när jag kom hem från träningen hoppade jag in i duschen, laddade kaffekokaren och sen gick jag och la mig i 25 minuter och sov. Nu är jag utvilad, håret har hunnit halvtorka och jag sitter och äter chokladkaka till frukost. Men kakan är gjord på avokado och ägg med dadlar som sötning, så det är helt okej. En näringsrik frukost helt enkelt. 
 
Så nu ska det bara smetas lite smink i ansiktet, dricka upp kaffet och sen ska jag köra till jobbet och ha en kick ass dag. 

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer