Två veckor i paradiset

Jaha, då blev här tyst ett tag igen. Vad hände? Jo, jag blev sjuk. Någon virusinfektion i hals och mun. Den har nästan släppt nu, en vecka senare. Med andra ord avbröts minrunningstreak efter 10 dagar istället för de planerade 14, och 41 km istället för 50. Det är verkligen inte dåligt, men jag är fruktansvärt besviken att jag inte fick chansen att fullfölja det. 

Nu väntar jag bara på att jag ska känna mig tillräckligt frisk för att ta mig ut i löpspåret igen. Hela poängen med det här upptåget att springa varje dag var ju för att få in rutinen igen och hitta glädjen i löpningen igen. Och det gjorde jag. Men nu har jag ju direkt kommit av mig igen... Men jag ger inte upp. 

För tillfället har jag semester och hänger ute i stugan. Så det ska inte vara några problem att hinna springa. Det handlar bara om att hinna med det mellan de olika passen på stranden, och det ska väl funka. Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer