Igång?

Igår var det alltså den där måndagen jag snackat om. Det var toppnotering på invägningen och sen bara att köra igång. Utöver att jag åt en något mindre lunch än vanligt var det egentligen inga konstigheter med maten. Höll mig undan småätandet och höll mig till frukost lunch och middag med en frukt däremellan på förmiddagen och ett kokt ägg på eftermiddagen. 
 
Vad det gäller träning fick jag årets första utomhuslöprunda. Det blev nog strax över 3 km. Jag mätte varken tid eller distans och lyssnade inte på något annat än mina tankar och ansträngda lungor. Men efter första kilometern hade jag kommit in iett tempo som kändes hållbart och hela rundan kändes riktigt skön och avslappnad. Underben och fötter blev väldigt trötta, men det är ju inte konstigt med tanke på hur lite jag sprungit det här året. 
 
Nu sitter jag och försöker kämpa i mig dagens frukost för att sen åka till jobb, och ikväll åka på fotbollsträning. 
 
OS-kväll framför TVn och morgonens frukost.

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer