Smal spenatsoppa och planering

Idag har det varit en väldigt lång dag på jobbet, inte för att den egentligen var längre än vanligt, men det har känts så. Vissa dagar är lite segare än andra helt enkelt. Påväg hem stannade jag på ICA och handlade för att kunna laga mat, och det blev en spenat och broccolisoppa toppad med kokt ägg och chilistekta havsdjur. 

Utöver mat köpte jag en anteckningsbok för att kunna samla min träning på gymmet. Jag brukar anteckna övningar och vikter i telefonen, men då den just nu inte samarbetar när det kommer till att använda skärmen är det ganska frustrerande. Dessutom är det svårt att få tillbakablick och bläddra tillbaka i den. Så nu har jag fyllt i decembers nystart på gymmet och även planerat morgondagens pass. Känner mig peppad. 

 
1 JHH:

skriven

Vad gott det såg ut :) Har du recept?:)

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer