Typiskt mig....

Det är verkligen helt sanslöst. Tränings- och idrottsmässigt är 2014 verkligen inte mitt år. 

I tisdags var första fotbollsträningen efter sommaruppehållet för mig. Den varade i 1.5 timme ungefär innan jag vek knät och det tog slut. I en liten sidledsförflyttning vek sig knät innåt och jag hörde krasande och det kändes som när man tuggar på brosk. Precis när det hände var jag säker på att något gått av och att nu var det definitivt slut med fotboll. 

Dagen efter kändes det inte mycket bättre. Därför blev det till att spendera morgonen på akuten. Domen: en lättare meniskskada. Men efter det gick det snabbt. När jag vaknade på onsdagen kändes det oväntat bra. Under eftermiddagen var jag hos sjukgymnast som ordinerade vila, rörlighetsövningar för knät och obegränsad mängd cykling.  Idag har jag lagt kryckorna. Det gör ont och är instabilt, men jag ska tillbaka, och det är snabbt. 


Bilder från de senaste dagarna. 

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer