Jag lever

Den här sommaren går nog till histoerien som den sämst blogg-sommaren någonsin för mig. Det samma gäller väl i och för sig träningen också då jag helt tappat greppet om det nu med min skada. Knät är väldigt mycket bättre och trotts sjukgymnastens ihärdiga avrekomendering till att spela gör jag det ändå. Vi har viktiga matcher och jag vill vara med... 
 
TRäningen just nu består i att jag försöker komma ihåg att göra övningarna jag fått av sjukgymnasten. Dessa görs på små trånga ytor mellan travar av flyttlådor. Om bara en och en halv vecka  bär det av till Helsingborg, så just nu är det där fokus ligger. På att packa och förbereda sig inför flytten. 
 
Därav min frånvaro härifrån och en stund framöver kommer det antagligen fortsätta så... Men under veckan ska jag försöka hinna med ett pass på gymmet, och ett nästa vecka och ta det lite som ett farväl, då jag sen ska säga upp gymkortet eftersom jag inte längre kommer befinna mig i Lund. Sen får vi se hur det blir i Helsinborg. Kommer antagligen inte skaffa något nytt gym direkt till att börja med, men jag litar på att Annelie tar hand om mig och visar de bästa gymmen i min nya stad. Men så fort knät tillåter det tror jag nog att det blir mest fokus på löpning ett tag framöver, men självklart med kompletterandestyrka. 

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer