Allt i lådor

På bilden ser ni vad det är osm för tillfället tar upp min tid. Vi flyttar på fredag, så nu går all tid åt till att packa. Vi vill ha fått ner allt i lådor till på fredag. Det är en hel del som inte går att packas förrän på torsdag, min dator till exempel, Sådärför vill vi få gjort allt som går innan dess. 

Men man börjar tröttna lite på att ha det såhär runt omkring en... ska bli så skönt när vi väl kommer in i huset! För er som vill följa vårt äventyr i nya huset lite närmare har vi startat Agnes14, vilket är en blogg om vårt husäventyr (huset har fastighetsbeteckning "Agnes 14", därav namnet på bloggen). Självklart kommer en del komma upp här också, men vill man inte missa något så bloggar både jag och Pågen om huset och renoveringen där. 

 

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer