Tittar in

Med tanke på hur det sett ut här den senaste tiden hade man ju kunnat tro att allting går väldigt dåligt för mig just nu. Men så är faktiskt inte fallet. Saker och ting börjar falla på plats. Dels när det gäller träningen, men framförallt när det gäller livet. 

Livet tänker jag uppdatera er om lite senare, men tänkte att jag drar igenom träningen lite snabbt här nu. Jag har kommit igång riktigt bra med fotbollen, och som komplement till det försöker jag få in minst 2 men helst 3 gympass i veckan. Gymmet kör jag alltid på morgonen. Ambitionen är också att få in ett konditionspass i form av pulsspinning eller löpning. Jag har dock inte kommit riktigt dit än. Vissa veckor går det vägen, andra inte. Men jag har åter igen fått in träningen som en rutin i vardagen och det är underbart. 

Vad som är mindre underbart är ju skador. Förra mndagen lyckades jag göra något med ryggen när jag körde bänkpress, och det fortsatte trilskas under flera dagar. Utöver det sträckte jag ljumsken när jag spelade match förra söndagen, och drog upp det igen i torsdags. Så den här veckan fokuseras det på att vila sig i form i kombination med lite rehab och enkel styrkertäning och lätt löpning. Allt för att vara redo inför lördagens seriepremiär. 

 
 
 
 

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer