This is my life

Jag tänkte att nu skulle jag ta mig tiden att berätta hur mitt liv ser ut just nu.  Som nog har varit ganska tydligt det senaste halvåret så har det varit ganska mycke upp och ner, och framförallt ner. Det har varit en jobbig period där jag varken vetat ut eller in eller haft någon aning om vad jag vill med mitt liv. Sedan helt plötsligt föll allt på plats. 
 
Efter en kämpig vår där jag och pågen varit långt från varandra och haft en hel del slitningar och osäkerhet är vi nu påväg ihop igen och allt är bättre än någonsin. Vi har kommit närmare varandra, är gladare och pratar mycket mer öppet. Kärleken blomstrar igen. 
 
På jobbfronten har jag ju sedan oktober kämpat med min visstidsanställning med lite olika arbetsuppgifter och ansvarsnivå. Det har varit en osäker het att inte veta hur länge man har kvar sitt jobb och inte heller haft några konkreta ansvarsområden, bara enstaka projekt. Och vips helt plötsligt så hade jag äntligen fått min fasta anställning. Med en lön jag faktiskt är nöjd med. 
 
Så nu bilpendlar jag till Landskrona varje dag, vilket tar mig 25-30 minuter de dagar jag inte först lämnar hunden hemma hos mamma och pappa, då tar det 10 minuter extra. Jag försöker vara på jobbet strax efter 7 på mornarna för att kunna komma hem i en rimlig tid. Är oftast hemma en stund innan kl 17 och har då hela kvällen kvar till annat. 
 
Det där andra har under våren framförallt varit plugg för att jag skulle klara min sista tenta. Den där sista tentan som jag redan tidigare skrivit 4 gånger och handlar om grundläggande elektronik. Inte min grej, men obligatorisk. Jag skrev den så i fredags, och jag tror banne mig det gått vägen, men vågar inte ta ut något riktigt i förväg än. 
 
I sommar åker jag och pågen till Grekland med två vänner och stannar där i knappt två veckor. Det kommer bli mycket sol, bad, öl och god mat, och det är precis vad jag känner behövs för att ladda upp batterierna och fortsätta. Ska bli skönt med lite "garanterad" sol innan mina två semesterveckor som ska spenderas i sverige. 
 
Träning, hälsa och nuvarande form då? Jag tänker mig att vi tar det i ett separat inlägg ganska snart. Men ni kan ju inte få allt roligt på en gång. 
 
Följ mig på instagram för sporadiska fotouppdateringar @jossefinast och kolla hashtaggen #pendlarhunden för dessa fina morgonbilder på mig och Yoshi
1 Fröken Torsk:

skriven

Är så himla glad för sin skull! Och kul att du år tillbaka här =)
Puss & Kram allra finaste!

Svar: Tack underbaraste du!
Josefin Sjöberg

2 Mikaela:

skriven

Jag har saknat ditt bloggande. Roligt att du är tillbaka igen!

Svar: Tack! Planerar attt hänga kvar nu, och framöver kommer här ske lite förändringar på bloggen. :)
Josefin Sjöberg

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer