Veckans träning - en bekännelse

Jag tror att alla vet hur det är med det här att ha svackor. Av många olika anledningar är jag ganska djupt nere i en. Såhär skrev jag förra veckan: 
 
"När man är inne i en sån här svacka som jag är nu är träningen viktig. Det är när jag tränar jag känner igen mig själv och det är då jag verkligen hittar mig och vad jag vill. Utan träningen hade jag nog inte kunnat resa mig ur sängen."
 
Den här veckan har det inte blivit så. I fredags när jag planert att a mig till gymmet och vaknade hyfsat utvilad vid 06.00, lagom för att hinna i tid, kände jag bara hur jag inte ville. Det gick då upp för mig att det är alldels för mycket som inte stämmer för att jag ska kunna fokusera helt på träning. I min kalender nedan ser ni till vänster vad jag planerat att träna, och till höger vad jag faktiskt tränat. (Tillägg att det blir fotbollsmatch idag)
 
Det blir inte alltid som man tänkt sig
 
Jag har trots det oftast lyckats ta mig ur sängen, och stundvis har det varit riktigt bra dagar, men samtidigt är det många pusselbitar som inte är där de ska. I veckan som kommer hoppas vi på att jag hittar viljan att träna igen. Med det här så kanske ni förstår lite varför det varit tyst här.
 
Jag längtar efter mitt liv.
 
 
 
1 JUNITJEJ:

skriven

Så smart att skriva upp träningen!

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer