Ändrade planer

Jag gissar att alla hört att det är storm. Själv hade jag ignorerat det och planerat att jobba över för att sedan gymma. Det blev varken eller. Körde lite tidigare från jobb, och tur var väl det, för när jag väl hunnit till lund var vägarna fyllda med bilar som körde i ultrarapid. 
 
Jag svängde inom ICA på vägen för att köpa en deo innan jag bara skulle hem och byta om för att sticka till gymmet. Affären var full med folk. Till slut lyckades jag koma ut med min deo. I dörren möttes jag av en vindpust så stark att jag var tvungen att ställa mig med ryggen mot vinden för att kunna hålla balansen. Jag hör ett brak. När jag vänder mig om ligger en av de 4 flaggstängerna bredvid min bil. Med bredvid menar jag att den har knäckts och trillat ner på marken 10 cm från bildörren. Precis där jag skulle stått om jag kommit ut några sekunder tidigare.
 
I total chock körde jag hem snabbt som bara den för att inte fler flaggstänger skulle välta medans jag var i närheten. Innanför dörren i lägenheten bestämde jag mig för att det inte var läge att gå ut mer idag. Så nu är det Tända ljus, te och mys i soffan som gäller. 
 
 
1 Pierre:

skriven

Det lät väldigt vettigt att stanna inne. Körde ner från Helsingborg och det svepte en halv gipsskiva strax bakom bilen, mellan mig och den bakom, och tvärs över motorvägen. Dock var jag inte lika smart så gick till gymmet iallafall. Men jäklar vad det blåser!

2 Lisa:

skriven

Det gjorde du rätt i!! Kram!

3 Lisa:

skriven

Det gjorde du rätt i!! Kram!

4 M:

skriven

Ja, den där Simone har ställt till det för många. Åkte hem från jobb vid lunch igår och efter 2 timmars väntan i morse kan man lätt konstatera: strandsatt hemma idag pga inställd tågtrafik. Usch!

5 Annelie:

skriven

Hoppas att du har hämtat dig sedan måndags nu. Vad sägs om ett pass denna veckan istället? Torsdag kanske? Då brukar där inte vara så mycket folk på gymmet! :)

Svar: JAg har en känsla av att det är något jag ska göra på torsdag, men hör av mig :)
Josefin Sjöberg

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer