Reflexvästar och vitlökspasta

Idag stannade jag på center syd på vägen hem för att införskaffa en reflexväst. Det börjar ju bli obehagligt mörkt på kvällarna, och om jag ska våga komma igång med löpningen igen vill jag synas. Allt annat är bara dumt. Men Utbudet av reflexvästar på Stadium och Team Sportia är under all kritik. Fruktansvärt fula och jättestora. Någon som kan ge mig tips på lösning till detta?

Så det blev alltså dessvärre ingen reflexväst och jag tröstshoppade inne på MQ. Igen. Men de har ju så himla mycket snyggt! Väl hemma så lagades det mat. Pasta med vitlök- och persiljestekt svamp, grana padano och äggula från Linas matkasse. Väldigt gott och väldigt mycket mat. 

 
Resten av kvällen nallas det ur skålen med halloweengodis och skrivs CV. Och så ska jag sticka lite. 
 
 

jossefinast Kommentarer (2)

En uppenbarelse

Igår gjorde jag något häftigt! Jag var på gymmet 50 minuter innan öppning och traskade ini den lilla 24/7 delen. När jag stod i slussen och väntade på att den inre dörren skulle öppnas hörde jag hur musiken dunkade på insidan. När Jag blev insläppt tändes lamporna och jag kände hur hela kroppen vaknade till och var taggad. Detta trots att klockan bara var 05:40.
 
Lite bänkpress, akrobatiska övningar i cablecross och hantelpressar utfördes i ensamheten med ett bäcksvart mörker utanför rutorna. Strax efter 6 dök det upp någon morgonpigg atlet till och jag lekte klart med hantalarna och begav mig till jobbet. Jag tror att jag är frälst. Det var verkligen underbart att få vara HELT ensam på gymmet. Göra vad man vill, hur man vill och slippa tänka på någon annan än mig själv. Min träning handlar ju trots allt om mig. 
 
Och ja, två dagars gym i ras har resulterat i en härlig träningsvärk i stora delar av kroppen idag.
 
 

jossefinast Kommentarer (1)

Packat gym

Då gårdagens planerade träningspass blev kidnappat av Simone tog jag veckans första pass idag. Det fick bli efter jobbet som jag gav mig dit och ja, det är fortfarande smockfullt på gymmet klockan 17 på kvällen. Ogillar det verkligen. Vill kunna göra vad jag vill, när jag vill och utan att folk står ivägen. 

Hur som helst blev det ett pass för benen och jag sitter och har kramp i framsida lår nu så det skriker om det. Passet bestod av sittande benpress, knäböj, och pyramidset med lårcurl för baksida lår. Får väl se hur det går att resa sig upp ur sängen imorgon. Men jag har verkligen saknat mina benpass. Har blivit dåligt med det på sista tiden då jag inte velat förstöra fotbollsträningarna med träningsvärk i benen. Men nu är fotbollssäsongen över och jag gör som jag vill! 

 
Men som sagt, det tar för mycket på mitt psyke att träna med så mycket folk överallt. Tar onödigt med energi, så jag måste testa morgongymma innan öppning den här veckan. Kanske redan imorgon... Jag återkommer med de funderingarna.
 

jossefinast Kommentarer (0)

Ändrade planer

Jag gissar att alla hört att det är storm. Själv hade jag ignorerat det och planerat att jobba över för att sedan gymma. Det blev varken eller. Körde lite tidigare från jobb, och tur var väl det, för när jag väl hunnit till lund var vägarna fyllda med bilar som körde i ultrarapid. 
 
Jag svängde inom ICA på vägen för att köpa en deo innan jag bara skulle hem och byta om för att sticka till gymmet. Affären var full med folk. Till slut lyckades jag koma ut med min deo. I dörren möttes jag av en vindpust så stark att jag var tvungen att ställa mig med ryggen mot vinden för att kunna hålla balansen. Jag hör ett brak. När jag vänder mig om ligger en av de 4 flaggstängerna bredvid min bil. Med bredvid menar jag att den har knäckts och trillat ner på marken 10 cm från bildörren. Precis där jag skulle stått om jag kommit ut några sekunder tidigare.
 
I total chock körde jag hem snabbt som bara den för att inte fler flaggstänger skulle välta medans jag var i närheten. Innanför dörren i lägenheten bestämde jag mig för att det inte var läge att gå ut mer idag. Så nu är det Tända ljus, te och mys i soffan som gäller. 
 
 

jossefinast Kommentarer (5)

Fotosnack

Dagen har spenderats trött som bara den efter gårdagens festligheter, men fram emot eftermiddagen begav jag mig till föräldrarna för att lära min syster lite om att fota med systemkamera. Vi pratade bländare, skärpedjup och slutartid och lite annat sånt. Tror hon fick en lite klarar bild av hur allt hänger ihop. Så det blir väl att träffas snart igen för att fotografera.

 
 
Veckan som har gått har det inte blivit så mycket träning, framförallt på grund av att jag pluggat till tentan (som inte gick som jag hoppats). Däremot blev det ett besök på gymmet som drog fram motivationen ordentligt. Nu i veckan känns det som att jag har lite mer tid och ser fram emot attfå testa på gymmet utanför öppettiderna. 

jossefinast Kommentarer (1)

Ett beslut

Gårdagens träningspass gav mersmak. Jag fick en uppenbarelse om att det är det här jag vill göra. Det är inte bara en slump att jag tränat som en tok senaste året. Det är för att jag tycker det är så fruktansvärt roligt.

Under kvällen igår tog jag ett beslut. Exakt vad det beslutet innebär kommer jag antagligen inte berätta förrän i januari, men delar av det kommer nog släppas lite titt som tätt hör på bloggen. Jag hoppas ni följer med mig nu, för det här kommer bli spännande och jag behöver all pepp jag kan få. 


Men idag är det fredag och jag började dagen med att springa till bussen bara för att jag stod alldeles för länge och velade och inte kunde välja vad jag skulle ha på mig. Men jag hann och "min plats" på tåget var ledig när jag gick på. Ett tydligt tecken på att detta blir en bra dag. 

jossefinast Kommentarer (1)

Nu kör vi

Gissa var jag har varit ikväll? Helt helt helt underbart! Jag känner igen mig själv! Och det bästa var att jag fortfarande var stark! Endorfiner sprutar och jag är LYCKLIG!
 
 
Jag har varit på gymmet. Efter en heldag på kontoret var jag trött i kroppen och jag bestämde mig redan i förmiddags att jag skulle köra igenom ryggen på gymmet. Och som sagt, det gick bra. 
 
Nu i dagarna har dessutom mitt gym öppnat den nya delen 24/7 och jag passade på att uppgradera mitt gymkort (för den ringa summan 10 kr) så att jag kan utnyttja det. Nu kan jag alltså aldrig mer gnälla på gymmets öppettider. Det här är bara för bra för att vara sant!

jossefinast Kommentarer (3)

Ännu en besvikelse

Huvudet är tomt, men ändå så fullt. Jag är arg ledsen och besviken. Tentan gick inte som jag hoppats och det känns hopplöst nu. Det är bara att ta nya tag, men inte idag. 

Det blev istället en långpromenad för att rensa tankarna lite. Dock blev det inget rensat alls, tankarna blev istället fler och betydligt mer högljudda. Det känns som att man försöker och försöker, men ändå är det inte tillräckligt. Jag är en tenta ifrån färdig civilingenjör. Men eftersom jag inte klarar den blir jag utan examen. Allt för att jag inte klarar av att räkna på elkretsar och OP-förstärkare. Jag som bara vill börja leva mitt liv. 

Stannade på en bro under promenaden och tittade på bilarna
 

Dagen började bra, men slutade i kaos och panik. Hoppas det vänder lika snabbt igen så att morgondagen känns mer hoppfull

jossefinast Kommentarer (0)

Pumpasoppa i höstrusket

Ikväll blev det en riktigt höstig middag. Varken jag eller pågen var särskilt hungriga och i kylen hade jag en halv pumpa som väntade på att bli tillagad. Så snabbt och lätt bestämdes det att det skulle göras en pumpasoppa på sånt vi hade hemma. Sagt och gjort, och gott blev det. Se recept längre ner.

tända ljus och varm soppa i höstrusket
 
Ingredienser
700 gram pumpa
2 äpplen
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
Mald ingefära
Olja
1 l vatten
2,5 kycklingbuljongtärningar
2 dl grädde
1,5 dl sake (eller vitt vin) 
Timjan
salt och vitpeppar
 
Gör såhär
  • Skala och tärna pumpa, äpplen, lök och vitlök och stek i en skvätt olja i knappt 10 min.
  • Häll på vatten och buljong och låt koka ca 20 minuter tills pumpan är mjuk
  • häll på grädde och sake (vin) och låt koka upp igen tillsammans med timjan
  • Mixa till en slät soppa och smaka av med vitpeppar och salt
 
 
 

jossefinast Kommentarer (0)

Morgondopp

Min frukost-knäckemacka plumsade precis ner i morgonkaffet. Skratta eller gråta? Hej Tisdag, Jag behöver sovmorgon. 
 
 

jossefinast Kommentarer (1)

Veckan som gåttv

Måndag: Fotbollstränig 90 min
Tisdag: Vila 
Onsdag: Fotbollsträning 90 min
Torsdag: Fotbollsträning 90 min
Fredag: Vila
Lördag: Vila
Söndag: Fotbollsmatch
 
Då var ännu en fotbollsintensiv vecka över och det blir lite lugnare på den fronten. Jag har tenta på onsdag och fram till dess blir det fullt fokus på den. Det finns inget annat alternativ än att den går bra. Det bara måste gå bra. Men sen är min förhoppning att gå till lite träningspass. Nu när fotbollen är slut har jag lite större frihet att planera och genomföra lite alternativ träning. Håll tummarna för att jag lyckas den här veckan med mina åtagande.
 

jossefinast Kommentarer (0)

Division 2 nästa

Jag har ju tjatat om det där fotbollskvalet ett tag. Nu är det över. Vi har spelat två matcher, den första mot Billesholm där vi vann med 2-0 och den andra idag mot Olympic. När slutsignalen ljöd och slutresultatet blev 1-4, till oss i Lunds BoIS stod det klart att vi spelar division 2 nästa år. Jag kan knappt fatta det. Men nu blir det segermiddag med laget för att fira. Division 2... Det är helt sjukt!
 
Lättnad efter slutsignalen 
Glädje när detsjunkit in något

jossefinast Kommentarer (0)

999 kr på Scorette

Jo, man kan köpa sig lycka. Jag köpte dessa gummistövlar igår och de gör mig lycklig. De är underbart sköna och fantastiskt snygga. Nu är jag redo och kittad inför den skånska vintern! 

 

jossefinast Kommentarer (1)

Lycklig Fredag

Jag har nu suttit på kontoret 3 dagar i rad. Och det var vad som krävdes för att jag skulle ise hur fruktansvärt dålig min stol är oc att jag sitter helt snett och fel vid datorn där. Jag har med andra ord riktigt ont i ryggen idag. Det är inte något jag tänker fortsätta med, därför ska jag se till att få en ny stol och att verkligen träna rygg och axlar på gymmet. Nu finns det ännu en anledning att fortsätta gymma. 
 
Men bortsett från det är jag superduper megalycklig. Jag har varit och shoppat på Nova för att uppdatera garderboen lite och jag hittade massa fint. Mest glad är jag nog över ett par gummistövlar i kombination med en snygg jacka. 3 timmar blev det på köpcentret sen var både jag ochpågen trötta, så det blev till att åka hem och laga curry.
 
 

jossefinast Kommentarer (0)

skor som skor?

Som ni ser blir mina löparskor använda i alla fall. Dessvärre är det enbart till och från jobbet då jag för tillfället inte har några andra vettiga skor. Jag räknar nämligen inte converse som vettiga och inte heller flipflop eller klackar. Inte i oktboer. När det regnar. Det är faktiskt så illa att till och med mina gummistövlar tar in vatten då de spruckit. Med det sagt ska jag och shoppa imorgon. 

Något jag däremot har är fotbollsskor. Dessa använda jag igår under en 120 minuter lång intensiv målvaktsträning. Idag molar det lite här och där i musklerna, men ingen direkt träningsvärk. Något som däremot värker är mitt långfinger som jag lyckades stuka. Det värker inte bara, det är groteskt svullet. Men jag ska nog klara av 90 minuter träning ikväll ändå. Det blir väldigt mycket fotboll nu. Vi har sista kvalmatchen på söndag och tar vi poäng i den är vi klara för att gå upp i division två. Så nu är det viktigt.

Höstruskigt

jossefinast Kommentarer (0)

En bild om dagen

Jag har nu funderat på det jag pratade om i morse, och har kommit fram till att varför göra det svårare än det behöver vara? Mitt mål kommer den närmaste tiden att vara att lägga upp en bild om dagen. En bild som jag är nöjd med och som jag känner att jag vill lägga ut. 
 
Detta kommer innebära att jag helt enkelt får börja ta med mig kameran även när jag tvekar. Och jag började redan när jag kom hem från jobbet. Jag tog med mig kameran, hunden och pågen på en promenad och fotade löv. Höstens fina färger är tacksamma att fotografera, speciellt när solen skiner. Det är så lätt att locka fram lystern.
 
 
 
Efter hundlek i höstsolen har jag nu hunnit slänga i mig en tallrik turkisk yoghurt med mango och jordgubbar och ska strax åka iväg på en extra lång fotbollsträning. 

jossefinast Kommentarer (0)

För ett år sedan

(Tredje gången jag skriver detta inlägg då jag lyckats trycka på fel knapp flera gånger i rad och raderat istället för att spara)

Frukoststunden idag användes till att ta en nostalgitripp i arkivet här på bloggen. Närmare bestämt kluckade jag mig bakåt ett år för att se vad som hänt sedan dess. Det har varit ett väldigt långt år och jag kan inte säga att jag ser samma tjej i spegeln idag som figurerade i bloggen för ett år sedan. 

Jag hade då precis lärt känna och använda min kamera och fått en uppfattning för hur jag skulle använda raw-filerna. Jag fotade allt och hela tiden. Jag hade även precis börjat nosa på de fria vikterna på gymmet och börjat förlita mig på hårt arbete istället för proteinpulver. 

Jag tränade ofta och med glädje. Jag lagade nyttig mat med energi och inspiration. Jag experimenterade i köket och testade andras recept. Bloggen var helt klart levande. 

En höstlig dag i oktober för ett år sedan knäppte jag denna bild och hårdredigerade

 I Oktober 2012 verkar mitt liv vara helt annorlunda mot idag och det kan tyckas se ut som att jag gett upp och tappat livsglädjen. Så är inte fallet. Jag tror det handlar om presentation. 

Om vi börjar med att titta på det här med att laga mat. Det är ju inget jag slutat med. Däremot har jag hittat någon form av balans. Jag vet ungefär vad min kropp vill ha och behöver och tänker inte så mycket på det. Att jag inte tänker och fokuserar så mycket på min kost innebär att jag inte heller bloggar så mycket om det. 

När det kommer till träningen tränar jag enbart något pass mindre i veckan, men just nu blir det enbart fotboll. Däremot har jag ett relativt fysiskt jobb om dagarna och får trots allt en hel del vardagsmotion extra där. 

Det som däremot saknas på riktigt är min kamera och min kreativitet. Min glädje försvinner lite när jag inte dokumenterar. Det kanske låter dumt. Men så fungerar jag. Så just nu funderar jag på att jag sk dra igång en utmaning för mig själv. Den ska inte fokusera på mat, träning eller vikt. Den ska fokusera på foto och kreativitet. Förhoppningsvis kommer resten att följa med och jag hittar tillbaka lite både till blogg, träningsglädjen och inspiration till livet. Hur utmaningen kommer se ut är inte klart, men hoppas på att kunna presentera den och påbörja den redan idag. Varför vänta tills imorgon när man kan börja idag?
 
 

jossefinast Kommentarer (1)

Grått

Hösten är här för att stanna verkar det som. De där krispiga färglada dagarna verkar vara över, och nu är det mörkt och ruggigt istället. Och snabbt har det gått. En vecka är det mellan de båda bilderna nedan från mitt vardagsrum... 

 
När kvällens planer helt plötsligt blev omkastade och jag fick några timmar över började jag fundera på om jag skulle använda tiden till att springa. Men när det väl var dags att åka hem från jobbet var jag trött och yr. För lite sömn och för lite mat är dålig uppladdning för löpning. 
 
Det är även dålig uppladdning för att både plugga och städa. Så jag la alla "borden" åt sidan och kommer ägna kvällen åt att bara sitta i soffan. Jag är slut. Ibland får man vara det.
 

jossefinast Kommentarer (0)

Ännu mer fotboll

Börjar känna att jag upprepar mig här med att jag försöker komma in i mönstret för att vara en pendlande arbetare. Men så är läget just nu. Fortsätter träna en himla massa fotboll, och inte så mycket annat. Orken är inte tillräcklig. Förra veckan såg ut såhär
 
Måndag: Fotbollsträning 90 min
Tisdag: Fotbollsträning 90 min
Onsdag: VIla
Torsdag: Fotbollsmatch 90 min
Fredag: Vila
Lördag: Vila
Söndag: Vila
 
Jag är nöjd med att jag börjat bruka allvar med fotbollen igen, men desto mindre nöjd med att alla annan träning inte blir av. Jag hade planerat att köra antingen ett pass på gymmet eller ett löppass i helgen, men det blev inte så. Stressen tog över och jag stannade inne och pluggade istället. Få jag fortfarande har en tenta kvar innan jag kan plocka ut min examen försöker jag att inte ha dåligt samvete för att jag prioriterar plugg före träning, men... 
 
Jag får inte pressa mig för mycket, träning för mig är något som ska vara förknippat med glädje, inte tvång. När jag börjar tvinga mig själv at träna när jag egentligen känner att jag inte hinner/vill/orkar, då låser sig allt.
 
Så den här veckan fortsätter vi helt enkelt med fotbollsträningen och hoppas på att jag känner för att trycka in ett extra pass av något annat. Men inget tvång. 

jossefinast Kommentarer (0)

Onsdagen avslutades ändå ganska bra

I onsdags kväll tog jag med mig min kära mor som fyllt år till Malmö för att gå på Malmö opera och titta på miss Saigon. Vi började med att äta middag på wrap house i Lund när jag kom från jobbet, för att sedan ta tåget till Malmö. 


Väl i Malmö tog vi ett glas vin innan föreställningen och njöt sedan i tre timmar av föreställningen. Jag tycker det är fascinerande att huvudrollsinnehavaren har lärt sig svensk enbart för den här rollens skull. Även scenografi, dekorbyten och kulisser är helt fantastiskt. I denh är föreställningen var även kostymerna härligt färgglada och sprakande av paljetter. 

Hur dom helst tycker jag det kan vara skönt och avslappnande att mitt i veckan komma iväg och göra något annorlunda. Något man inte gör sådär jätteofta ger nyans till vardagen. 


jossefinast Kommentarer (0)

En sketen onsdag

Vad är det med onsdagar? Som nybliven pendlare har jag märkt att hittills har bussar och tåg gått hyfsat i tid, utom onsdagar. Än så länge ser det i alla fall ut som att jag bara kommer bli några minuter sen till jobbet och inte en halvtimme som förra onsdagen. Men vi är ju inte där än, och man vet ju aldrig vad som händer på vägen. 


Hur som helst innebär onsdagar, utöver förseningar från Skånetrafiken, även veckans första fotbollsfria dag. Både måndag och tisdag har spenderats med jobb på dagen och fotbollsträning på kvällen. Senaste tiden har jag ju inte stått så mycket i mål, men nu har jag börjat träna målvakt igen. Detta gör att man använder muskler som inte tränas så mycket annars. Så idag är kroppen ganska öm och en vilodag kommer väl till pass. 

jossefinast Kommentarer (0)

Veckans träning

Så, som sagt. Veckan som gått har varit lite annorlunda. Jag har börjat jobba och kämpar med att komma in i nya rutiner. Jag tänker inte lägga mig ner och dö och säga att det är inte lönt att försöka träna. Det är alltid lönt. Men just nu kommer det krävas lite extra vilja och planerande från min sida för att lyckas. Måste även sänka kraven på mig själv. Att hinna med 7 pass i veckan är inte realistiskt just nu. Veckan som gått har sett ut såhär:
 
Måndag: Fotbollsträning
Tisdag: Fotbollsträning
Onsdag: Vila
Torsdag: vila
Fredag: Vila
Lördag: Vila
Söndag: Fotbollsmatch
 
Det blir en del fotboll just nu då säsongen är inne i ett avgörande skede. Vi kom tvåa i division 3 vilket leder till att vi just nu är mitt uppe i ett kval till division två. Igår spelade vi första kvalmatchen som vi vann, och den sista och avgörande är på söndag om två veckor. Så nu är det fotbollsträningar som prioriteras och står i fokus. Den här veckan ska jag även försöka få in ett pass löpning eller en vända till gymmet. Lyckas jag med det är jag riktigt nöjd. 
 
 

jossefinast Kommentarer (0)

En vecka med Linas matkasse

För någon månad sedan fick vi ett presentkort på att testa "Linas matkasse" i en vecka. För någon vecka sedan slog vi slag i saken och beställde en "inspirationskasse". Det innebär att man får hem en kasse med tre varor och recept till tre middagar, som räcker till fyra personer. för mig och pågen blir det alltså 3 middagar och 3 matlådor var med rester. 
 
Under vår vecka med matkasse fick vi testa mycket nytt som vi aldrig kommit på själva. Att inte heller behöva planera och gå och handla var väldigt smidigt, men samtidigt skönt att det bara var tre dagar och inte hela veckan. Råvarorna var väldigt fina och det var mycket högre nivå än jag trodde det skulle vara.
 
Rätterna vi lagade ser ni på bilden nedan och var: 
 
Bibimbap med böngroddar, sesamdipp och stekt ägg
En koreansk rätt med kalvinnanlår, ris, böngroddar och annat gott. En del från det asiatiska köket som jag inte testat innan och sojasmakerna och sesamoljan gav en underbar smak. Snabbt och lätt att laga.
 
Gnocchi med kantareller, getost och picklad gurka
Även denna rätt väldigt lättlagad och riktigt god. Detta blev nog veckans favoriträtt. Överraskande att få med kantareller bland råvarorna. 
 
Kumminstekt kyckling med senapsbuljong och dillcréme
Den rätt som tog längst tid att göra då buljong skulle kokas. Kycklingen var riktigt god, men detta var nog den "tråkigaste rätten" väldigt god, men inte så originell. 
 
En veckas rätter från inspirationskassen
 
Priset för Linas inspirationskasse en vecka: 579 kr (Just nu, prova på för 299 kr)
 

jossefinast Kommentarer (1)

Ett rosa steg

Oktober månad har ju blivit känd för att vara den rosa månaden där man fokuserar för insamling till förmån för bröstcancerforskning. För att vara med och bidra i den mån man kan gick jag, Yoshi och pågen rosa marschen igår. Det är en marsch som anordnas av datatekniksektionen på LTH för att samla in pengar. 

Det vi gjorde var alltså att promenera runt i Lund i rosa kläder mellan 11 och 14. Snyggast på plats var helt klart Yoshi som jag stickat en fin rosa tröja dagen till ära. 

Även rosa pantern var med

jossefinast Kommentarer (0)

En tidig fredagsmorgon

Jag vet att de flesta av er som följer mig gör det för att läsa om hur det går med min träning. Därför är det framförallt det jag uppdaterar om. Veckor som denna då jag inte tränar mycket mer än fotboll blir det därför svårt att hitta motivationen till blogginlägg. Skulle ni uppskatta om det uppdaterades med lite fler vardagsglimtar? 




Den här veckan har hittills bjudit på två fotbollsträningar, massa jobb och lite stickning. Jag försöker just nu anpassa mig till livet som pendlare och hoppas sen på att kunna lägga in mer träning. 

Inte nog med att jag går upp innan 5 på morgonen, jag har även ett ganska hårt och krävande jobb, så jag är helt slut när jag kommer hem på kvällarna. Att gå upp tidigt blir mer och mer en vanesak och mina arbetsuppgifter kommer bli något mjukare med tiden. 

Men nu ska jag se solen gå upp över Skåne och välkomnar fredagen med öppna armar. Snart är det helg, och då ska jag hälsa på gymmet. 

jossefinast Kommentarer (2)

Sådär lagom tidigt

Första dagen på jobbet har gått och jag sitter nu på buses till tåget till bussen till dag två. Det känns äntligen som jag fått lite andrum. Det är nu bara att infinna sug på jobbet i tid, göra vad som förväntas av en och sen åka hem.

Det hör med morgonträning kan jag ju glömma ett tag fran över, då jag börjar jobba klockan 7 på morgonen. I Landskrona. Med andra ord åker jag hemifrån långt innan gymmet öppnar på morgonen. Men å andra sidan kommer jag hem relativt tidigt på kvällarna, så det tycker jag att det är värt. 


Igår började jag kl 8 och då tyckte jag det var tidigt. Idag är första dagen med start 7 och vi kan väl konstatera att det är ännu tidigare. Att ta bussen innan klockan slagit 6 känns ganska absurt, och mörkt är det! Men jag överlever, jag har ju mitt kaffe. 

jossefinast Kommentarer (3)

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer