Tidig tisdag och omplanerat

Tanken idag var att jag skulle hinna träna innan jobbet. Men då jag glömde gå upp när klockan ringde fick jag skjuta upp det. Hade satt klockan på 04.45 för att kunna vara på gymmet strax efter 5, men 05.05 tittade jag på klockan och blev smått irriterad. Insåg dock snabbt att jag har faktiskt inget inbokat ikväll, så det blir till att åka till gymmet direkt efter jobbet istället. Ingen skada skedd. 

Istället kunde jag åka till jobbet något tidigare. Var på plats 06.40, så pass tidigt att lamporna slocknade var 10e minut och man fick springa upp och tända. Men himla vad produktiv man är så tidigt på dagen. Nu sitter jag med mina nya hörlurar och knappar i excell och planerar att göra så resten av dagen. 

Crazy happy panta och nya lurar

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer