Ett gym fyllt till bredden

Som planerat blev det ett pass efter jobbet. Självklart var det fullsmockat överallt och det kändes till en början som att allt var upptaget. Jag hade planerat att köra lite rygg, välbehövligt när dagarna spenderas sittande framför datorn. Jag hade planerat att börja med marklyft, men självklart fanns det inte en ledig skivstång i hela bygget...
 
Så det blev till att värma upp med lite chins. Sen lyckades jag på något underligt sätt tråckla mig igenom varende en av övningarna jag tänkt mig, visserligen i omkastad ordning, men ändå. Avslutade till råga på allt med 15 minuter på crosstrainern. Jag köttade på ordentligt så att svetten sprutade. 
 
Svettig men glad, även om det inte syns
 
Varje gång jag har varit och tränat går jag därifrån med bestämda tankar om att nu får det inte dröja länge innan jag kommer tillbaka. Likaså idag, och minutrarna på crosstrainern och ett tjärt återseende i dörren på väg ut gjorde inte den känslan mindre påtaglig.
 

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer