början på en supervecka?

Precis som planerat gick jag upp kvart i fem i morse, drog på mig träningskläderna jag la fram i gårkväll, plockade ut en celsius ur kylen och stack iväg till gymmet. 

 
När jag tränar på morgonen brukar jag försök köra ett kort intensivt pass på 30-40 minuter. Dels för att det inte ska ta för lång tid, men också för att det blir mycket lättare för mig att motivera mig att ta mig iväg då. 

Idag började jag med en 2 minuter på crosstrainern med gansk högt motstånd. Rumpan var helt slut efteråt, och då blev det lite core. Dels i form av sidodrag i cablecross och dels i form av ryggstödet med viktskiva. 

Väl hemma igen kan jag lova att det var gott med frukost och kaffe. 
1 fight4fit:

skriven

Frukosten smakar aldirg så gott som efter ett morgonpass på gymmet! Måste iof äta innan också men man tackar ju inte direkt nej till 2 frukost heller :)

Svar: haha, nä det är klart. Men när jag tränar såhär tidigt blir det ingen frukost innan. helt annorlunda om det är ett "normalt"morgonpass sådär vid 8-tiden... men halv fem på morgonen blir det på fastande mage.
Josefin Sjöberg

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer