Att vilja göra allt

Den här sjukveckan har avslutats med att spela fotboll och städa lägenheten. Jag är fortfarande något snörvlig, men raspet i halsen har gett med sig, så jag tar tillfället i akt och tränar redan imorgonbitti. 
 
Dagens fotbollsmatch visade att en veckas stillasittande visar sig i kroppen direkt. Det var riktigt tungt och springa och det fick mig att ta beslutet att vintern ska ägnas åt att byga upp konditionen igen. Men samtidigt har jag ju tagit beslut att bygga muskler. Och att satsa på fotbollen. Och Och Och...  Men kan inte göra allt, så är det. Men jag vill göra allt. Jag ser mig lite som en supermänniska. Jag önskar jag hade ro att satsa på bara en sak helhjärtat. Men det är inte jag. 
 
Just nu tar vi en dag i taget. Imorgonbitti blir det träning. Kondition med inslag av coreträning är planen. Sen kasnke kvällen kan få ägnas till något av mina andra projekt... 

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer