Igår blev idag

Inatt har hundarna sovit hur fint som helst. Så idag fick jag chansen att genomföra passet jag hade planerat till igår. Dessutom hade träningsvärken nästan gett med sig sedan måndagens pass så det gick som bara den på löpbandet.

Dagens oss var det intervaller som gällde. 3 stycken kilometersintervaller och sedan en omgång Tabata-löpning. Som avslutning blev det bålstyrka i TRX.

 

Jag fortsätter dessutom med mina aminosyror. Har haft de i en dryg vecka nu tror jag och det känns bra. Jag inbillar mig att mina muskler växer för var dag som går, men det är nog, som sagt, mest inbillning. Men jag tycker den är god, det känns bra att dricka något "extra" under passet och det är förenligt med min Periodiska Fasta.

 

Som jag sa när jag testade den första gången motsvarar den mina morgon-celsius rätt bra. Jag älskar ju Celsius apelsin under passen, sådär riktigt kall och god. Men suget efter den har helt försvunnit med aminosyrorna. Så summerat gillar jag den, och den har inte gett några negativa effekter i alla fall. Sen om det verkligen tillför något vet jag inte.Men jag är en stark anhängare till den där placebo-effekten. Och lyfter jag mer eller springer längre  för att jag tror på något som kanske inte är sant, då är det bra nog. 

1 Pierre:

skriven

Med risk att placebo effekten uteblir så kan du ju mäta musklerna nu och sen om en månad, se hur mycket det blivit. Vet inte om det blir så mycket under en eller två veckor. Vet när jag tog kreatin så binder det mer vätska i musklerna så de blev större då de var mer vätskefyllda än annars. kasnke liknande? Men jag inbillar mig att min PWO får mig att orka mer på gymmet. så fort jag inte tog det blev det inte riktigt samma push och det känns som det gett mig ett ritkigt bra kick under löptävlingar också. Så helt placebo kan det inte vara =)

Svar: Men att mäta musklerna känns inte heller som att det hjälper.. för jag vet ju inte om det är pga träningen eller pga syrorna :P
Josefin Sjöberg

2 Pierre:

skriven

Who cares! Huge muscles!!!! Groar!

Svar: Hahaha, "misstänkt spam" står det ovanför denna kommentaren :P Exakt, jag har bestämt mig för att den funkar helt enkelt ;)
Josefin Sjöberg

3 Felicia:

skriven

Önskemål: Bilder på det nyrenoverade sovrummet :)

Svar: Där finns någon sneakpeak lite längre bak i bloggen.. Men ska se om jag kan fixa ngt. Ska bara vänta tills byrån har anlänt så det är helt klart :)
Josefin Sjöberg

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer