Påskkärringar välkomna

Skärtorsdag ch jag fick lite hastigt och lustigt hoppa in och jobba under förmiddagen. Så istället för att ha suttit hemma och pluggat hela dagen, som planerat, har jag ränt runt på bolaget och försökt hinna packa upp öl. Jag fick i alla fall gå vid 13, så nu sitter jag äntligen hemma, med lunch i magen och en nyrastad hund och kan börja pluga. Men det är segt att komma igång, som vanligt. 
 
Då tiden till plugg blev betydligt mindre, och träningsvärken idag är mer påtagande än väntat blir det träningsvila. Eventuellt att det blir lite magträning och en längre promenad senare ikväll, men inget måste. 
 
 
Påvägen hem från jobb stannade jag och köpte påskgodis så att man kan mata påskkärringarna om de kommer och knackar på påvägen till blåkulla. Jag hoppas verkligen de kommer, för annars vet jag inte vad jag gör med godiset, för goda har jag aldrig tyckt de där äggen är...

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer