Nu tävlar vi

VLINGEN ÄR AVSLUTAD
 
Då kör vi igång den första tävlingen någonsin på denna här bloggen. I prispotten ligger en sporttop från Stay in Place, i strl XS. De är relativt stora i storlekarna, men de sitter tight. Töjer sig lite efter ett tag. Själv har jag strl S och jag har ju inte direkt små bröst.
 
Bilder från sportamore
 
För att vara med och tävla:

  1. Kommentera det här inlägget och ge mig din favoritövning på gymmet
  2. För att fördubbla dina chanser att vinna länka tävlingen på din blogg, eller dela på facebook
Tävlingen kommer hålla på tills det är tillräckligt många deltagare (ja jag har en siffra planerad, men tänker inte dela den med er). För att utse vinnaren kommer jag att använda vanlig hederlig lottning. Om du länkat i blogg eller på facebook får du helt enkelt två lotter i skålen.
 
EDIT: Självklart måste ni ange mailadress så jag kan kontakta vinnaren och ange även om ni delat tävlingen på blogg eller facebook så att jag kan kolla upp det.
1 Sara Gustafzelius:

skriven

Jaha då får man väll kommentera då ; ) Mitt absolut bästa övningstips som inte tillhör standard övningar är barbell glute bridge (aka stångjucken). Set lätt suspekt ut men ger ger verkligen resultat nör det gäller RUMPA. Här e en video på en tjej som vågar köra tugnt ; )

2 Josefin:

skriven

Min favoritövning, alla kategorier, är benböj! Finns inget som är så jädrans jobbigt och underbart på samma gång. Längtar och gruvar, gruvar och längtar om vart annat hela dagen innan ett tugnt benpass.

Den dagen jag lyckas göra riktiga chins tror jag dock att böjen kommer få en konkurrent, endast för den extremt höga coolhets-faktorn chins har ;)

3 Emmas Vikt(iga):

skriven

Åh vad roligt med en tävling! Och min storlek också. :D Självklart är jag med. Men gud vad svårt att komma på favoritövning på gym. Men min favoritövning är nog djupa marklyft med skivstång. :) Älskar den känslan man får.

Jag har även delat på facebook.

4 Therese:

skriven

Min favoritövning på gymmet just nu är marklyft. Tung helkroppsövning som går himla bra för mig just nu. Tagit flera personbästa senaste veckorna, underbart kul! :) Chins och knäböj är två andra superövningar som inte går lika bra men som bör nötas på ändå...

5 Anna:

skriven

Åh, klurigt... marklyft är en favorit eftersom den är så effektiv och tar på så stora muskelgruppen, men jag tror ändå jag har en annan vinnare. Benindrag på pilatesboll (går även att göra i trx).

Man står i armhävningsposition med fotryggarna på en pilatesboll. Genom att böja benen och arbeta med magen så rullar man sakta in bollen mot kroppen, för att sen sakta rulla den tillbaka. Grym bålstabiliserande övning som tar på den inre sneda, den raka och de yttre sneda magmusklarna samt höftböjarna :)

Vore så fantastiskt kul att vinna, är på jakt efter ny sport bh :}

6 Marie:

skriven

Som ny på gymmet tyckte jag först att maskinen för att göra chins såg lite läskig ut, det var liksom så högt upp. Nu har det blivit min favorit för att det känns så häftigt att jag (med lite hjälp och avlastning förstås), kan lyfta mig själv. :)

7 Josephine:

skriven

Kul med tävling! Min favoritövning (just nu) är utfall i smith, får alltid grym träningsvärk när jag kört det.

8 josefine:

skriven

Jag är ganska ny på gymmet men jag älskar squats!

9 Bea:

skriven

Min favoritövning är benpress :)

10 Rebecka:

skriven

Åh vad kul :) En av mina favoriter är chins!

11 Li:

skriven

Min favorit just nu är benböj i Smith-maskin! På grund av en liten skada i mitt ena knä i höstas så har jag belastat det knäet fel, och behöver stabilisera upp min rörelse. Smith-maskinen gör att jag inte "kan" svaja med knäet under övningen :)

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer