Ännu ett PB

Yes! Jag är så sjukt stolt! Ikväll när jag kom hem från exjobbet svidade jag om till träningskläder (igen) och sprang iväg och träffade en kompis, mr Cat, för att tempoträna lite. Jag sprang väldigt väldigt lugnt de 2 km dit där vi skulle träffas. Väl där blev det lite töjning och kort promenad dit spåren startade. Sen Sprang vi. 
 
Vi hade bestämt att vi skulle köra 3 km och målet var att få upp mitt tempo snabbare än de 5.30 jag annars brukar kunna hålla. Vi satte av i ett bra tempo, dessutom i uppförsbacke. Jag bestämde mig för att helt enkelt bara ta rygg på the Cat för att lyckas hålla tempot. Det gick i 2 km sedan var jag tvungen att släppa och sakta ner lite. Men hur som helst slutade tiden på 14.31, vilket jag är SJUKT nöjd med! Har aldrig sprungit så snabbt och slog nog mitt gamla 3km rekord med minst 2 minuter. Fler sådana här pass så ska jag nog kunna öka tempot på även de längre passen så småningom.
 
Så nu sitter jag hemma med mat i magen, nyduschad och med onepiece på och ska läsa ikapp lite i dessa tidningar. Njutning!
 
 
Så nu ska jag koka en kopp te, titta igenom lite bloggar, läsa mina tidningar och sedan sova tidigt. 

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer