Första juniveckan

Söndagkväll, och ni vet vad det innebär vid det här laget. Dags att sammanfatta veckan som gått. Det har blivit lite mer vila än vanligt, och det kommer vara så i nästa vecka också, då jag vill vara energifylld inför helgens tävling. 
 
Måndag: Fotbollsträning
Tisdag: Morgongym, biceps och en krokig planka
Onsdag: Vila
Torsdag: Löpning, 5 svettiga kilometer
Fredag: Vila
Lördag: Hemmaträning, negativa chins och ett gäng plankor i intervaller
Söndag: Löpning, 10 km 
 
Visst, antalet träningspass kanske inte var så få som jag trott, men de har inte varit lika hårda som de brukar. MEn något jag är väldigt nöjd över är att jag även denna vecka klarat av plankutmaningen. 30 minuters plankande allt som allt, även om mina minuter framförallt samlades ihop i slutet av veckan. Har fått in fler sidoplankor än förra veckan och det känns väldigt bra. Börjar nog få rätt på tekniken dessutom. Såhär har det sett ut:
 
Måndag: -
Tisdag: 3 minuter
Onsdag: 4 minuter
Torsdag: -
Fredag: 5 minuter
Lördag: 10 minuter
Söndag: 8 minuter
 
I veckan som kommer är planen att börja skriva på min hemtenta, köra sista testet på exjobbet, testfota med mitt nya objektiv, få in några kortare löprundor, och fortsätta njuta av att det äntligen blivit sommar. 

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer