En mjuk hårdstart

Måndagen drog igång med en tidig morgon och 3 kilomoter löpning. Löpningen i sig kändes bra och kroppen var pigg, men mitt huvud är trött. Mentalt är jag helt slut. Jag hade en fundernig på att de kommande veckorna igen börja träna mer strukturerat, men tror att för att orka får jag, i alla fall den här veckan, göra bara precis det jag känner för för stunden. 
 
 
Efter löpningen och en kall dusch valde jag att hoppa ner i sängen och ligga en kvart under täcket innan jag rörde ihop en frukost med turkisk yoghurt, färska jordgubbar, mandlar och granola. Och jo, tanken är att jag ska gå efter periodisk fasta, men eftr en helg fylld av socker, alkohol och frukostar kändes det inte bra att börja veckan med löpning och fasta. Vi startar mjukt helt enkelt. 
1 Linnéa:

skriven

Ta det lugnt bara! :)

Svar: jo, man får väl göra det. bara dumt att pressa sig i onödan...
Josefin Sjöberg

2 Linnéa:

skriven

Ja men precis! :)

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer