Vägval

Jag funderar igen. Det är en sådan period nu. Då är jag glad att vara ute i stugen, mitt paradis på jorden. Vad jag funderar över är stor och smått. Det handlar om livets stora frågor och alla de små. Vilka vägar vill man egentligen gå? 
 
 
Vi får se om jag kommer fram till något.
1 Pierre:

skriven

Hoppas du får ordning på dina tankar och kommer rätt. Hade en liknande period innan men det har börjat släppa nu. Lite tack vare pressen för kommande lopp samt att jag börjat träna lite mer vilket gjort att kroppen verkar kommit igång. Jättekul att känna sån ökning i träningsvilja och jag hoppas du kommer tillbaka dit eller vart du nu än vill hamna. Så länge du är glad över dig själv och din tillvaro så kommer allt bli toppen ska du se =)

Svar: Det här rör sig ju dock om så mkt mer än träning. Träningen är inte så mkt att fundera på. Där vet jag vad jag vill,kan bara inte just nu... Det är andra delar av livet som kronglar.
Josefin Sjöberg

2 Li:

skriven

Så fin bild!

Svar: Tack :)
Josefin Sjöberg

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer