I skåneland

Då var man tillbaka i Skåne och sommarstugan. Här har jag tre dagar innan det bär av hem till Lund och vardagen. Fram till dess ska det drickas mängder med kaffe och stickas.

Stockholmsvistelsen var rolig och välbehövd. Fotbollsmatchen var en riktig upplevelse. Över 41000 på plats för att se en dammatch är inte dåligt. Utöver fotbollen blev det mycket god mat och shopping.

Och träning? Nä, inte mer än en himla massa promenader. Och en komplimang om att jag såg vältränad ut. I veckan kommer det nog ett inlägg om det här med semesterträning och motivationsbrist. Känner att jag behöver skriva av mig lite.

jossefinast Kommentarer (0)

En underbar vovve

Det har börjat bra här i Stockholm. Efter en sen sushilunch blev det lite shopping. Jag fick äntligen tag i en vattenkanna för inomhusbruk. Vi drev runt lite inne på NK innan vi åkte ut till Saltsjöbaden där vi lånar ett hus.

Kvällen har spenderats på holmens uteservering och jag åt en underbar röding till middag. Nu delar jag säng med en underbar 50 kilos-tjej (underst till höger på bilden). Jag tror jag är kär.

 

 

jossefinast Kommentarer (0)

Mot Stockholm

Efter en dags arbete i Lund bär det nu av mot Stockholm. Där ska jag umgås med familjen och titta på EM-finalen. Med andra ord kommer uppdateringarna fortsätta anlända ganska utspritt och i varierande kvalitet, men jag tror nog att ni överlever.

Just nu sitter jag på stationen och väntar på tåget med en matte från espresso house i magen. Vid min sida har jag lifestyle fitness som jag inte hunnit läsa, och min stickning. Det blir nog en rofylld resa.

jossefinast Kommentarer (3)

Tiden som gått och att springa utan skor

Nu är jag på snabbvisit hemma i Lund igen och internetuppkopplingen finns lite närmare till hands. Därför tänkte jag ge er en snabb sammanfattning av de (nästan) två veckor som gått så att vi liksom vet var vi har varandra. 
 
Vad har jag gjort kan man undra...
Förra lördagen åkte jag ut till sommarstugan direkt efter jobb för att slappna av. Umgås med familjen och bara vara jag. Göra precs vad jag vill utan måsten. Lite egentid i paradiset helt enkelt. Två dagar har gått till jobb, men utöver det har det mest varit sol och bad som stått på schemat. Kvällarna har spenderats till stor del med fotboll på TV och vin i glaset. Jag har även hittat en ny hobby i form av stickning. Min första tröja är klar och den andra är påbörjad. 
 
Jag är brunare än någonsin, har ätit glass och humöret åker lite berg och dalbana, men i det stora hela fick jag vad jag ville; ta det lugnt.
 
 
Men träningen då?
Mina tankar inför de här dagarna i sommarstugan var att springa. Springa långt. Springa fint. Springa kort. Springa snabbt. Springa långsamt. Något jag däremot inte hade tänkt mig var att springa barfota. Jag har alltid varit skeptisk till detta. Inte förstått trenden att springa utan skor. Speciellt inte med min lite tilltufsade kropp efter alla fotbollsskador. Nä, jag behöver min dämpning. 
 
Tänkte jag då... Det var faktiskt en fotbollsskada som satte stopp för det där, at titta lite dumförklarande på de som springer helt utan skor. 
 
Efter att ha vilat i en vecka och foten fortfarande strejkade blev jag ganska så ledsen. Mina planer gick i stöpet. JAg hade sett fram mot en riktig löparsommar. Men det blev inget med det. Jag insåg dock ganska snabbt att det var när det blev tryck på foten (aka när man använder skor) som jag fick ont. Så det har blivit några löprundor på korta distanser och i intervallform helt barfota
 
Idag har jag provgått några meter i skor, och det känns hopplöst. Men jag tror att jag tar det säkra före det osäkra och håller mig till barfotalöpning någon vecka till. Man kanske rent utav borde läsa den där boken alla tjatar om... 

jossefinast Kommentarer (1)

Men snart är det dags att skriva hemtenta

Dagarna i sommarstugan flyter på. Jag solar, läser böcker, stickar och tränar lite sporadiskt. Vilar och gör vad jag känner för helt enkelt.

Igår sprang jag 2 kilometer. Barfota. Första kilometern avverkades som intervaller på asfalt. Den andra kilometern i ett sträck på den mjuka stigen ovanför stranden. Idag har jag stela vader. Jag känner att foten blir starkare, så tänkte nog fortsätta såhär ett tag till innan jag beger mig ut på längre rundor med skor. Lite kompletterande styrka till det så känns det helt okej. Jag som varit så skeptisk till den där barfotatrenden...

Imorse stickade jag klart min tröja och ikväll börjar jag nog på en ny. Utöver stickning är det stranden och sommarpratare som gäller. Enbart med en paus för fisklunch.

jossefinast Kommentarer (3)

Viktig ensamtid

Jag har egentligen inte så mycket att säga idag så jag nöjer mig med att slänga upp några bilder från gårdagens kvällspromenad som bjöd på en fantastisk måna över vattnet. 
 
 

jossefinast Kommentarer (0)

Mer bikini

Jag nämnde ju för någon dag sedan att jag i brist på träningsmöjligheter har börjat sticka. Det är riktigt roligt och avslappnande. Jag har idag gjort klart bakstycket på min tröja och även påbörjat framstycket. Blir nog riktigt snyggt.
 
Även idag har det varit riktigt varmt och fint så efter att ha vilat från strandenigår genom att spendera tiden på jobbet har det bivit mycet tid i solstolen. Jag har läst halva boken "en man som heter Ove" och bränt ryggen. Har även hunnit med lite magträning idag ovh tänkte nöja mig med det.Villar foten då den får rätt mycket stryk när jag jobbar. Imorgon blir det kanske lite barfotalöpning vid stranden igen tror jag bestämt.
 
Ni får ursäkta alla bikinibilder, men det är så jag spenderar dessa varma dagarna. 
 
 
 
 

jossefinast Kommentarer (2)

Jag är upptagen

Återkommer senare.

jossefinast Kommentarer (1)

Allt som krävs är en Sandstrand och en Plan

Även den här dagen har spenderats vid strandkanten i solstolen med en bok. Under eftermiddagen tog jag dock tag i saker och ting och planerade ett träningspass. Med inspiration från Pierres kommentar till gårdagens klagoinlägg sattejag ihop ett intervall/styrkepass på sandstranden. Kort effektivt och skitjobbigt.
 
Efter träningspasset kände jag mig stark, snygg och grym igen. Tänk vad lite det krävs egentligen. Nu ska jag fortsätta att planera min träning semestern ut, för oj vad mycket bättre jag mår. De kommande veckorna ska det bli lite träning ofta.
 
Strandhäng och en löpbar strand
 
Och passet då? Allt genomfördes nere på sandstranden på de torra partierna, dvs det suger ordentligt i lår och rumpa. Såhär la jag upp det:
 
200 m löpning
30 jumping jacks
200 m löpning
50 m utfallsgång
150 m löpning
20 armhävningar
100 m löpning
30 s planka
100 m löpning
30 s planka
200 m löpning
 
Detta avslutades sedan med drygt 500 m testlöpning barfota på asfalt. Och nu sitter jag nyduschad och känner mig ganska väldigt fräsch. 

jossefinast Kommentarer (1)

Ett försök

Jag tycker verkligen att det är jättesvårt att inte kunn aträna som vanligt nu. Dels för att jag inte har tillgång till gymmet, men just nu är inte det det största problemet. Jag har varit förberedd på att mu när jag bor ute i stugan ska det vara löpfokus. Detta har ju då helt gått åt skogen då jag har problem med min fot och därmed inte kan springa obehindrat. 
 
Men efter strandhänget idag var jag alldeles för rastlös och började greja med mitt gummiband från craft. Körde ite olika övningar för armarna, följt av armhävningar, men ville ha mer. Bytte därmed om och sprang en kilometer barfota på en mjuk stig ovanför stranden. 
 
Det stora problemet under dessa perioder då jag inte kan träna som jag vill / som jag planerat är att hjärnspökena sätter in. Jag känner mig ganska värdelös och lite som att meningen med livet har försvunnit. För att försöka råda bot på det har jag tagit över mammas terapi-metod; stickning. 
 
 
Jag vet ju om att jag bara borde fnysa åt dessa spöken, men de får mig att verkligen inte känna mig till freds med mig själv. Varken med min kropp eller min prestation. Jag vill verkligen bara komma igång igen, och det suger när det inte fungerar och man inte kan göra så mycket åt det.

jossefinast Kommentarer (1)

Äntligen!

Den här har varit en efterlängtad dag. Solen har strålat hela dagen och det har blivit strandhäng, glass och minigolf. 
 
strax efter halv tio lades handduken ut på sanden och jag placerade mig där fram till lunch endast med ett avbrott i boken för att bada. Efter lunch passade jag, Pågen, Mellansystern och hennes pojkvän på att köra en liten mnigolfturnering efter en 1500 meters sandpromenad. Vi kan väl nöja oss med att säga att jag vann inte, men jag förlorade inte heller. Vi avslutade med en glass och promenerade tillbaka igen och läste ännu mer i solen. 
 
Avslutar med en liten bildstorm från dagen.
 
 

jossefinast Kommentarer (1)

Löpardeppen

Jag försökte springa idag. Min fot var väl inte överförtjust. 
 
 
Dagen började med att jag otg med mig mamman och hunden ut på en promenad på skjutfältet. Det blev en 4.5 km innan vi var tillbaka vid stugan. Skönt att komma ut, men foten började göra sig påmind redan där. Ovanligt trött i hålfoten för att bara ha gåtten promenad. Strax innan lunch var det sedan dags att provspringa. Jag tänkte mig en runda på ca 3 km för att känna lite på fot och kropp. 
 
Efter 1 km krampade foten för mycket. Jag svängde av från vägen, tog av mig skorna och sprang lugnt en kilometer tillbaka ovanför stranden på de mjuka stigarna. Det funkade faktiskt bättre utan skor. Så de kommande dagarna blir det nog korta barfotarundor för att hålla igång och förhoppningsvis stärka foten. Och när jag är tillbaka i stan verkar det bli sjukgymnast om det inte gett med sig. Jag tappar lite sugen....

jossefinast Kommentarer (0)

Imorgon!

Idag har jag bestämt mig. Imorgon är det jag som provspringer foten. Håll tummarna för att den håller!
 
 

jossefinast Kommentarer (2)

Vägval

Jag funderar igen. Det är en sådan period nu. Då är jag glad att vara ute i stugen, mitt paradis på jorden. Vad jag funderar över är stor och smått. Det handlar om livets stora frågor och alla de små. Vilka vägar vill man egentligen gå? 
 
 
Vi får se om jag kommer fram till något.

jossefinast Kommentarer (2)

Veckans träning - Återkomsten

Nu har "veckans träning" uteblivit några söndagar, mycket på grund av att det har varit lite si sådär. Men nu tar vi tag i det igen, eller vad säger ni? Den här veckan har målet varit att känna att jag är igång igen. Löpningen har varit svår att få till även om jag velat, då min fot krånglat sedan Åhus Beachsoccer. Idag en vecka efter smällen gör det fortfarande ont. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra för att det ska bli bättre heller. Hur som helst, veckan har sett ut såhär
 
Måndag: Gym, Grymt benpass med Stefan
Tisdag: Vila
Onsdag: Gym, Rygg och traps med Stefan
Torsdag: Magcirkel
Fredag: Vila
Lördag:Vila
Söndag: Vila
 
Så det känns väl inte som att jag kommit igång helt. Hade jag bara kunnat få igång löpningen hade det varit hur bra som helst. I nästa vecka ska jag provspringa på foten även om det gör ont. Jag saknar verkligen löpningen nu. Det är den absolut lättaste och mest rogivande träningsform som finns. 

jossefinast Kommentarer (1)

Hallå botten

Sitter utanför Systembolaget i Dalby och väntar på att han som har nyckeln ska komma och öppna. Han verkar dock bli sen, så jag passar på att njuta av morgonsolen. Samtidigt funderar jag.

Jag har fått tillbaka träningslusten och viljan, men foten gör ont, spär något begränsad. Saknar min löpning. Jag har just nu de där jobbiga röda dagarna som vi tjejer känner till för väl och binder därmed väldigt mkt vätska och känner mig svullen. Dessutom har det inte riktigt funkat med min periodiska fasta senaste veckorna och det är för att jag älskar vin helt enkelt.

Vi kan alltså konstatera att det var en dum idé att ställa sig på vågen i morse. Man känner sig redan som en val och ser till att få en bekräftelse på att jag är tyngre än vanligt. Självkänsla, hejdå.

Idag flyttar jag ut till föräldrarna i sommarstugan. Jag har därmed bestämt mig för att gå ifrån periodisk fasta och äta "som vanligt" i den bemärkelse att det inte finns några ätfönster eller fasteperioder. Och vågen stannar hemma.

jossefinast Kommentarer (1)

Dagens

Dagen har spenderats som alla fredgar, på jobbet. Kvällen spenderas med packning inför flytten ut till sommarstugan som går av stapeln imorgon eftermiddag. Dagens lunch bestod av en lyxig sallad (som vanligt) och dagens fundering är varför det på läkerols nya "pastiller" står sugarfree på framsidan. Det står ju baksidan att de innehåller socker, väldigt lite socker (0.2 g per 100 g), men ändå.
 
Dagens lunch och "sockerfria" pastiller
 

jossefinast Kommentarer (3)

Raw blåbärs-cheesecake

Igår eftermiddag bestämde jag mig för att baka lite. Tittade igenom fliken "gillade inlägg" på bloglovin och hittade en frozen cheescake utan cheese inne hos Annie och bestämde mig för att testa. Ofta tycker jag att dessa "nyttiga kakor" innehåller massa konstigheter som inte går att köpa i mataffären och som gemene man inte har hemma i köket. Men i den här var det ingenting (förutom acai-pulver som jag hoppade över). Jag tror dessutom att detta är första gången jag bakar något RAW. 
 
 
Här hittar ni Ursprungsreceptet inne hos Annie, men för att ge er en överblick radar jag upp ingredienserna nedan.
 
Botten
1.5 dl mandel
10 daddlar
några nypor flingsalt
 
Fyllning
3 dl cashewnötter
3 msk honung
4 msk kokosolja
2 dl tinade blåbär
1-2 msk vatten
1 banan
(1 msk acaipulver)
 
Och resultatet? riktigt gott! Lite mycket kokossmak, så nsta gång minskar jag nog på kokosoljan och ökar mängden blåbär. jag använde vanlig mörk choklad jag smälte och hällde över. 

jossefinast Kommentarer (2)

Gissa presenten

Idag kom pågen hem från semester i danmark och detta firades med att äta ribs på O'learys. Vi skrattade gott åt min mage på vägen hem som tyckte att ribs+pommes+öl=bäbis
 
 
Men ni kan vara lugna, det är verkligen bara mat och öl i magen. ingen liten människa. Inte vad jag vet i alla fall. Lekte med tanken att lägga upp bilden på facebook, men det hade nog inte varit ett uppskattat practical joke. 
 
Utöver god mat och dryck har kvällen bjudit på ett besök på Media Markt med familjen där lillasyster fick en kamera. Även jag fick en present, Kan ni gissa vad? Kan säga att den ska invigas imorgon! Är riktigt ivrig att få leka. Som pågen sa: "du är en sån prylnörd. Till och med värre än jag"
 
Gissa innehållet
 
Nedan följer några extra bilder från kvällen i lund
 
 

jossefinast Kommentarer (1)

I can I will

Jag har funderat lite över träningspasset jag körde med Stefan igår. Det blev väldigt uppenbart att jag är alldeles för svag i underarmar, händer och fingrar. Musklerna jag skulle träna hade orkat tyngre vikter i många av övningerna, men jag lckades inte hålla kvar de i händerna. Riktigt irriterande när det händer. 
 
Jag hade ju en period då jag körde mycket marklyft, och när jag började komma upp på lite tyngre vikter upplevde jag samma problem. Det motverkades lite av att jag började lyfta med händerna åt olikahåll, alltså handflatan från mig på den ena handen. Dock riskerar man snedbelastning när man gör på detta sätt. 
 
Nu tänker ni kanske "men varför fixar hon inte bara dragremmar". Jag tänkte också den tanken, men den försvann igen ur huvudet. Fram tills Annie tävlade ut ett par i samband med plankan2013 och jag till min förvåning vann. 
 
 
Igår hämtade jag paketet, men tog dumt nog inte med dem till passet. Nästa träningspass med Stefan, då åker dessa finingar med!

jossefinast Kommentarer (0)

Bättre än godis

Inga ord behövs väl egentligen, men finns det något så gott som kall färsk frukt och bär? Enkelt, gott och nyttigt. Kom över ett storpack körsbär till bra pris för någon dag sedan och de har jag mumsat på sedan dess. 
 
 
För att lyxa till det lite på kvällskvisten vispar man upp lite grädde blandat med vaniljkesella och doppar godingarna i. Och det funkar precis lika bra till melon och jordgubbar t.ex. 

jossefinast Kommentarer (1)

Tränat med Hulken

Det kändes i alla fall som det när träningspartnern i flertalet övningar tredubblar vikten jämfört med mig. Men man ska ju bara jämföra sig med sig själv, eller hur.

Stefan drog alltså med mig på ett pass idag också. Rygg och Traps var det som gällde. Det var många nya övningar för mig, så fick inte så bra kontakt som jag önskat.det blir bättre nästa gång helt enkelt. Jag får glädja mig åt att passet började med marklyft och där fick jag grym kontakt. 

 

Passet: 

Marklyft 3*8

Rodd m Stång 3*8

V-rodd 3*8 (Se bild)

Cable-rodd 3*dropset

Shrugs m stång 4*8

Shrugs m hantlar 4*8

 

Planen efter passet: Hem, äta, duscha och gå ut med hunden innan det bär av hem till Stefan för att titta på kvällen EM-match (Sverige-Danmark, damfotboll för er som inte vet) Grymt pepp, men har problemet att jag inte riktigt orkar klä av mig och gå in i duschen. En snabb matlåda bestående av stekt vitkå. köttfärs, champinioner och bacon med lingonsylt har jag i alla fall lyckats kasta i mig. Duschen och hunden kvar då... på 15 minuter... lycka till 

 

 

jossefinast Kommentarer (0)

Saknar dig solen

Två dagars solande hann jag med innan solen gick i moln. Idag sitter jag inne ombytt till bikini men ed mjukisbyxorna över och hoppas på att molnen magiskt ska försvinna. Ikväll väntar ännu ett träningspass med Stefan och om det ens är hälften så bra som i måndags blir jag nöjd. 
 
 
När jag nu ändå bara sitter inne och väntar tänkte jag berätta lite mer detaljerat om passet i måndags. Det var som sagt ben som stod på schemat och upplägget såg ut enligt följande
 
Breda knäböj 4*8 
Smala benböj 2*8
Raka marklyft 4*8
Bred benpress 3*8
Smal benpress 3*8
Bencurl 3*dropset
Benspark 3*dropset
 
Detta var första gången jag faktiskt körde dropset på riktigt. Och jag tror att jag är lite kär. Det är ju verkligen ett  ulitmat sätt att avsluta ett pass för att mjölka ur musklerna totalt. För er som inte vet vad dropset är går det ut på att man börjar på en vikt som är så tung att man precis kan göra t.ex. 8 repetitioner. Sedan sänker man vikten och gör så många repetitioner man klarar av och fortsätter sänka ner till en riktigt låg vikt. Passar utmärkt att göra i maskiner och det gäller att man håller ett högt tempo mellan sänkningarna. 
 
Jag har idag, två dagar senare, grym träningsvärk. Jag gråter en skvätt varje gång jag ska sätta mig ner, resa mig upp, gå någonstans eller sitta stilla. Men samtidigt, vilken eufori! Jag älskar dropset!

jossefinast Kommentarer (1)

Det blev bra

Det blev en riktigt bra dag igår. Den bästa på länge faktiskt. Många fina besked. En efterlängtad present och ett grymt benpass med Stefan.  Tog en promenad till gymmet vid 5-tiden  och mötte upp honom där för att köra igenom benen rejält. Ända stället i kroppen där träningsvärken var relativt mild. 
 
 
På vägen hem stannade jag inom willys och köpte korv med 90% kötthalt som åts med kokta ägg, kaviar och majonäs. Väldigt LCHF, ibland blir det så... Gott var det i alla fall. 

jossefinast Kommentarer (0)

4 dagars semester

Idag är den första av 4 lediga dagar då jag inte planerat in något alls utöver egentid. Tid att göra precis vad jag känner för. Pågen är på familjesemester på legoland, så det är bara jag och vovven. Vädret har jag med mig och dessa dagars att-göra-lista innehåller trots allt några punkter. 
  • Rensa kylen 
  • Lyssna igenom sommar i P1
  • Fixa till solbrännan jag skaffat mig
  • Ta mig igenom blogfeeden på bloglovin
 
Jag har lyckats påbörja alla dessa punkter, och utöver det har jag tänkt igenom min träning för den kommande veckan. Egentligen vill jag springa, men tror inte min fot tillåter det, så håller mig till promenader den här veckan. Då blir Yoshi glad dessutom. Utöver promenader kommer det bli lite styrketräning, kanske ett pass redan ikväll? Målet med denna vecka träningsmässigt är bara att få tillbaka känslan av att vara igång. En mjukstart för att komma ur svackan. Både den fysiska och mentala svackan. 
 
Nu har jag fått lunch i magen och det är dags att rigga upp solstolen för att sola framsida och lyssna på nästa avsnitt sommar.

jossefinast Kommentarer (0)

Strålande helg

Den här helgen har gått i ett och internetuppkopplingen har varit minst sagt tveksam.

Lördagen börjades på jobbet där jag inledde arbetsdagen med att välta 6 flak öl efter det flöt det på rätt bra ändå och vi var klara med stängningen på rekordtid. Pågen kom och hämtade mig och vi körde upp till Åhus där det vankades beachfotboll. Jag hann dit till dagens sista match, och i den tog det 2 minuter innan jag sparkade sönder foten. Missade bollen och träffade motståndaren istället, som var mycket hårdare. Kunde spela klart utan problem, men när musklerna fick stelna över natten blev smärtan förfärlig.

Imorse var vi tillbaka vid planen halv nio och jag kunde knappt stödja på foten. Lyckades på något magiskt sätt genomföra matchen ändå, och övriga matcher blev det bara bättre och bättre. Vill dock inte tänka på hur det känns när jag vaknar imorgon.

Vädret dessa dagar har varit riktigt bra, så ryggen har fått ett snyggt mönster efter mitt linne. Men det har varit underbart att ha fått spendera lite tid vid havet och spela fotboll. Att vi sedan hängde kvar i turneringen till kvartsfinal gjorde det ju inte sämre! Där åkte vi ut på straffar, vilket kändes lite surt. Men samtidigt var det väldigt skönt att komma hem och få tvätta bort all sand.

Kvällen spenderas hos föräldrarna, så jag passade på att bada och sola lite i eftermiddags-/kvällssolen. Åt lite hallon och tog sedan en lång dusch för att skrubba bort sanden som fastnat överallt på kroppen.

jossefinast Kommentarer (2)

Ibland blir det inte glammigare än såhär

Jobbar idag också och har inte heller idag med mig matlåda. Man kan ju inte heller äta plocksallad från salladsbaren hur ofta som helst, så idag blev det grillad kyckling med chili-bea. Det är gott och enkelt.

Dagens lyx är min efterrätt, Renée voltairs fiberlakrits. Mums

jossefinast Kommentarer (0)

I'm alive

Nu har jag landat hemma i Lund igen och dessutom hunnit jobba en dag. Funderingarna är fortfarande många och jag tar det en dag i taget. har bestämt att vila helt från träning och alla måsten (förutom jobb) resten av veckan för att sedan ta nya tag. Men bara om jag känner för det. Så kvällens fotbollsträning blev utbytt mot ett glas vin och grillat med Pågen. Det blir även lite framtidsfunderingar. 
 
Planerna för veckan är jobb även fredag och lördag fr att sedan åka till Åhus och spela lite Beach-fotboll. Hoppas på tur med vädret. då kan det bli hur bra som helst. Veckan efter det är det ledigt fram till fredagen då det återigen är jobb som gäller. Sen var ju planen att det skulle fortsätta så juli ut, men nu ar jag fått ett annat erbjudande som nog är för bra för att tacka nej till... Men som sagt, framtidsfunderingar ikväll. 
 
Välkommen-hem-rosor från Pågen och kloka ord
 
Vad det gäller bloggandet gör jag som alltid, Bloggar när jag känner för det helt enkelt. Men just nu är det så mycket som händer och rör sig i mitt huvud att man inte riktigt kan vara säker på när det blir. Kanske blir det redan senare ikväll eller imorgon. Men det kan också bli i nästa vecka. 

jossefinast Kommentarer (0)

Norr om Småland skiner solen

Efter en lång kvällspromenad igårkväll hann både se bortsprugna kaniner och gå vilse i skogstorp borstade jag tänderna och gick och la mig.

Natten bjöd på över 10 timmars sömn, välbehövliga timmar gissar jag. Utvilad gav jag mig sedan ut på en kort löptur i det fina vädret. Svetten rann och två kilometer i benen senare var en kall dusch välkommen. Lämnade igår ett kallt och regnigt Skåne, så värmen och solen kom som en överraskning. En himla tur att jag i sista minuten packade med ett par shorts.

Resten av dagen bjuder på träning i form av att flytta böcker från bokhyllor till containern, men först blir det en paus för sjukhusbesök, lunch och en titt på morföräldrarnas nya lägenhet.

jossefinast Kommentarer (2)

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer