Botten

Tänkte bara dyka in och berätta att självkänslan fortfarande är körd i botten och att jag filar på en plan för att lösa det.... 
1 Patrik:

skriven

Trist när självkänslan dyker, inte alltid lätt lösa det snabbt även om det mest sitter i tankarna.

I mina ögon är du fortfarande samma inspirerande person som fick mig att fortsätta läsa din blogg första gången jag trillade in här. Väntar med spänning på fler inspirerande inlägg som kan motivera mig till att ha hälsan som en del av min vardag.

Svar: Tack:)Jag kämpar för att behålla den bilden av mig själv också. Men alla har väl sina svackor helt enkelt.
Josefin Sjöberg

2 Petra:

skriven

INget roligt när självkänslan är som borta, men jag tycker att du är fin och bra som du är. Lyssna inte på andra som bara vill trycka ner och förstöra.

Svar: Tack så jättemycket, det värmer verkligen. JAg gör så gott jag kan ;)
Josefin Sjöberg

3 Josefins utmaning:

skriven

Kämpa på fina vackra du! Du är en superstor inspiration för mig! Besöker din blogg flera gånger om dagen och inspireras och motiveras! Hoppas att du hittar tillbaka till dig själv! Det är jag säker på att du gör. Vet att du gör det, för du är en underbar människa med styrka och jävlaranamma som jag bara kan drömma om att ha! KÄMPA PÅ! <3

Svar: Åh, tack! Det hjälper verkligen atthöra så fina ord om en själv. Tack tack tack fina du!
Josefin Sjöberg

4 Linnea Dahlgren:

skriven

Kämpa på!

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer