Vår is in the air

Idag har solen strålat hela dagen och vårkänslorna kommer krypande allt starkare. För varje dag som går försvinner lite mer av snön och nu är de flesta cykelstigar helt torra. Med andra ord var det en perfekt dag för att åka hem lite tidigare från exjobbet och springa en runda. 
 
Det var tunga ben som bestämde sig för att korta ner den tänkta rundan på 10 km till 7, men det var nog ett klokt val. Måndagens fotbollsträning sitter kvar i höftböjare, vader och benhinnor. Man ska inte vara dumdristig och ta en större tugga än man klarar av att svälja. Trots riktigt tunga och stumma ben blev det en hyfsad kilometertid, så jag är nöjd.
 
Rundan avslutades på ICA där jag mötte upp pågen. Vi handlade lite smått och gott, så som grönsaker, ägg, frukt (mogen mango och blodgrape, mums!) och minibaguetter. Varukorgen toppades med senaste numret av Runners, och i kylen står en kall Ramlösa med smak av rött päron. Min kväll är därmed fullbokad.
 
Eftersom att mina vårkänslor slog i taket idag blir det en vårig bild från förra året.

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer