Bättre sent än aldrig

Den fjärde och sista spliten, Biceps och triceps, kom av olika anledningar något sent. Men imorse utförde jag den. Planen var att köra den i helgen, men blotta tanken på att behöva trängas med människor i gymmet fick mig att bli helt matt. I Söndags var det till och med så illa att blotta tanken på att gå utanför dörren mer än nödvändigt var bedövande. Så igår blev det mycket stickande och en del plugg.
 
Men dagens pass då. Det bestod av Biceps-curls med rak stång, Preacher-curls, Hammer-curls, Dips, Scull-crushers och Breda triceps-extensions. De där scullcrushersarna och jag är erkligen inte vänner... Men med lite övning ska jag nog få till den tekniken också. Utöver det kändes det helt okej, och nu när jag sitter hemma en stund senare känner jag att det trots allt tagit ganska rejält i armarna.
 
Så den här veckan fortsätter vi med 4-split för att ha testat alla pass minst två gånger innan jag försöker mig på någon form av utvärdering.
 
Gårdagens stickning. Kom en bit till på pågens tröja
1 sara:

skriven

En annan grym tricepsövning tycker jag är smal bänkpress, prova om du får tillfälle ; )

2 Pierre:

skriven

För en som är lite off, oftast =) Vad innebär 4-split? Eller kanske skrivit om det tidigare.. ska leta lite i din blogg.

Svar: Man delar upp kroppen i fyra olika pass på en vecka och kör olika muskelgrupper på alla passen.
Josefin Sjöberg

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer