Ödslig torsdagsmorgon

När klockan slog kvart i sju imorse klev jag ut ur duschen. Nyduschad och färdigsprungen för dagen. Den tidiga morgonen bjöd mig med på en 5 km löptur på ett ödsligt hardebergaspår. Precis som alltid gick det ganska segt och var väldigt ansträngande att springa på morgonen. Men jag gjorde det. Jag är nöjd. 
 
 
Men det ska också erkännas att igår bröt jag min Running Streak. Det var en sådan dag. En dag då allt "piled up" (hittar inget bra uttryck på svenska) och jag gick med gråten i halsen halva dagen. Det fanns inget annat alternativ än att bara ta det lugnt och vara hemma.  Får se om jag tar igen det med lite intervall-löpning ikväll eller om jag håller på längre. För ett litet bakslag innebär inte att jag ger upp min RunningStreak!
 
Runningstreak facit hittills: 
Lördag: 5 km
Söndag: 8 km
Måndag: 4.5 km
Tisdag: 3.5 km
Torsdag: 5 km
                            Totalt: 26 km
1 Frida:

skriven

Åh vad skönt att springa, speciellt på morgonen. :D

2 Fia- Med filur i magen:

skriven

Vad duktig du är ändå :) Jag älskar ju vanligtvis också att springa o sprang ungefär lika mycket som du tror jag, men nu har jag fått pausa! Nästa vår får det bli mer spring hehe :)

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer