milXtra

Jag vet inte riktigt vad jag ska inleda detta inlägg med, men jag tror vi gör så att vi hoppar över inledningen och går pang på rödbetan. 
 
Jag sitter ombytt framför datorn och bläddrar i "milXtra" som kom igår. Det är malmömilens tidning inför loppet. Min första tävling. Jag är faktiskt lite nervös, men efter att ha läst lite så är jag mest peppad. Jag är övertygad om att det komemr bli hur kul som helst! Jag är dessutom anmäld i startgruppen 55-60 minuter, så jag behöver inte vara nervös för att jag springer för långsamt, för det är ju där någonstans jag ligger tidsmässigt. 
 
Första loppet vill jag bara ha avklarat för att lindra tävlingsnerverna och få en känsla för hur det faktiskt är att springa lopp. Inte fokusera så mycket på tiden. Jag vill ju bara kunna säga att jag har gjort det. 
 
 
Dagens träning blir at springa ut till dalby där vi har möte med jobbet idag. 11 km och mina kollegor kommer tycka jag är sjuk i huvudet om jag känner dem rätt. Hoppas de står ut med en svettig Josefin bara, för det är jag övertygad om att jag kommer vara. 
1 Pierre:

skriven

Kommer gå skitbra! Springer du lätt. Dessutom är det lopp så kapas det nästan per automatik bort 2-3 min på din löptid. Speciellt om det är mycket folk som hejar och man springer om. Helst sjukt vad bara det faktum att man springer med/mot andra kan göra på ens prestanda. Synd man inte ska springa den själv. Blir Karlstads stadslopp istället.

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer