En bra start

Idag var jag äntligen tillbaka på gymmet vid in favorittid på dygnet, vid öppning. Då jag fortfarande misslyckats med att laga min punktering blev det en rask promenad dit som uppvärmning. Fokus idag låg på axlar och bröst med en liten touch av biceps. Underbart. Passet såg ut enligt min fusklapp på bilden nedan.
 
För att vara mer exakt såg blev det såhär:
 
5 minuter rodd som uppvärmning (då jag inte fick plats med skorna iväskan blev det barfotaträning och alltså inte läge för löpning)
3*8 Chins Med 50 kg hjälpvikt och fokus på att försöka utföra rätt teknik istället. Jag är hopplös när det kommer till Chins.
3*8 Bänkpress kan konstatera att bröstmusklerna behöver bli starkare. Mycket starkare.
2*5 + 7 Axelpress Började med 10 kg hantlar och körde 5 repetitioner 2 gånger för att sedan byta till 8 kg och köra 7 repetitioner till
Kabelflyes 3*8 En övning som än en gång visar hur svaga bröstmuskler jag har
3 Superset:
Liggande Bicepscurl 8 rep
Hantellyft åt sidan 8 rep
12 st hantelrodd på var sida.
 

För en gångs skull tvättade jag håret på gymmet, och det var svårt ska jag berätta. att shamponera håret efter ett axelpass... Bra idé Josefin...
 
 
 
1 Pierre:

skriven

Hehe bra idé där ja =)

Det är ju helt rätt tid för löpning! Barfotalöpning. Perfekt för ett par minuter bara. Springa barfota i 4-6 min, inte mer. Bra att få rätsida på musklerna och lederna.

Bänkpress kan man ju faktiskt köra.. bra du sa de

Svar: spring autan skor är inget för mig. Vågar inte med mina menisker...
Josefin Sjöberg

2 Diana - Level Up!:

skriven

Jag suger också på chins... Och har tyvärr ingen motviktsmaskin på mitt gym, vilket gör att det aldrig blir av att man ens övar:/

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer