Äntligen satt pressen!

I måndags hoppade jag över morgonträningen för att skrapa ihop lite extra sömn. Därför kändes det idag som en mindre evighet sedan jag morgongymmade. Men idag var det dags igen. Underbart att vara tillbaka.

Idag stod (åter igen) marklyft på schemat. 5 set, 10 repetitioner, 45 kg. Jag kan nog aldrig förklara hur mkt jag älskar marklyft. Man känner verkligen hela kroppen jobba. Marklyften följdes av 3 set militärpress/axelpress med skivstång. Det är en övning jag har betydligt svårare för. Har tidigare inte riktigt fått till tekniken och bara kännt mig väldigt svag. Men idag hände något. Körde med 22,5 kg och 7 repetitioner. Jag lyckades få upp stången och rätt muskler arbetade. När jag nu äntligen fått till det ska jag nog fortsätta nöta den övningen.

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer