Ännu en vecka har passerat

Jag och min träningsvärk har gjort det bästa av denna söndagen. Det har blivit städning och fixande och himla massa promenerande. Till middag blev det en tallrik fylld av vad som fanns i kylen. Currystekt kyckling på en bädd av broccoli, hericoverts, gurka och tomat med en raggmunk på morot istället för potatis. Allt toppades med massa calamataoliver, honungsmelon och lite mozzarella.
 
 
Nu är snart denna helgen över, och det är dags för att satsa på en ny toppenvecka. Jag är peppad! Men först ska jag sammanfatta veckans träning för er.
 
Måndag: 4,5 km uppvärmningslöpning + Gym (där jag satte PB i Benböj)
Tisdag: 3,5 km intervallöpning 
Onsdag: Vila
Torsdag: 5 km morgonlöpning
Fredag: Vila
Lördag: 2.5 km uppvärmningslöpning + Gym (med fokus på marklyft)
Söndag: Vila
 
Känns som en helt okej vecka. Hade dock helst fått in minst en fotbollsträning och hade ju velat hålla min running streak. Men allt blir inte som man tänkt sig. Som sagt, nu peppar vi inför ny vecka och planen är gym redan imorgonbitti.

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer