Veckan som gått

Söndagkväll och dags att summera veckan kanske? Det har inte riktigt gått som planerat... Se nedan helt enkelt (kursivt är förklaring, överstruket är det som planerades men inte blev som jag tänkt mig och fetstil är det som gått enligt plan).
 
 
  • Morgonpromenader innan frukost varje dag Jag skrev om tidigare hur jag kände för morgonpromenaderna och bestämde mig helt enkelt för att bojkotta dessa
  • 3 fotbollspass (2 träningar och 1 match) matchen blev inställd, så det blev träning istället. 
  • 2 1 gympass Blev enbart ett pass då tiden inte helt räckte till nu i helgen.
  • 1 löppass
  • Ingen alkohol (utöver min whiskey...)(dåligt jag vet... men så gott och inte så mycket...) Det blev betydligt mer alkohol än planerat. Mer behöver jag väl inte säga? 
  • Inget bröd (som jag pratat om innan, min triger. Kommer gå in mer på detta senare) Även detta har redan avhandlats, har blivit bröd i massor...
  • 3 mål mat och 1 mellanmål om dagen.  Har fungerat bättre vissa dagar än andra, men i helgen till exempel har det varit seriös överätning.

Så imorgon är det måndag, ny vecka och nya tag är det som gäller. veckan jag har framför mig är fylld med en hel del jobb och mellan jobb och plugg ska jag försöka klämma in träning och ännu mer plugg. Vi får väl se hur det går helt enkelt. Veckans plan kommer upp imorgon. Så länge får ni nöja er med ett ihopplock av bilder från augusti i år.
 

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer