Välkomnar hösten med öppna armar

Under hela sommaren har jag haft siktet inställt på min resa till turkiet, och det har varit mitt målsnöre. Jag har också vetat att jag direkt efter det skulle ägna en vecka åt spexet. Men nu är detta över, både resa och spex, och därmed är även sommaren över för mig. Med andra ord är det dags att sparka igång hösten 2012 med buller och bång! 
 
Jag är jättenöjd med de resultat jag fått under sommaren och vill fortsätta på samma bana. Det har nu gått två veckor så jag inte tränat i stor utsträckning alls och i princip inte lagt en enda tanke påvad jag ätit. Det behövs iblnad och jag ser det som att jag nu lagrat upp en hel massa energi i kroppen för att kunna ta nya tag och satsa ännu lite hårdare i höst. 
 
Fokus ligger på att inte sluta. Det kanske låter konstigt, men jag har kommit igång så bra med mina rutiner vad det gäller träning och bra val, och det vill jag fortsätta med. Jag har inte specifika mål med att jag ska väga en speciell vikt eller att jag ska ha speciella mått när jag är klar. Jag vet inte ens när jag är klar, men det första datumet jag siktar på är den 27 oktober. Då skriver jag tenta och på något sätt känns det vettigt att avsluta en fokuspeiod där. 
 
Detta innebär 6 veckor hård träning. Jag kommer planera mitt upplägg inför varje vecka och sätta upp riktlinjer för hur jag ska träna och om det är andra saker som skall uteslutas/läggas till. Jag tänker mig att genom att bara planera 1 vecka i förväg blir det lättare att klara hela perioden igenom då man kan anpassa planen efterhand till omständigheter runt omkring ifall det skulle behövas. 
 
Så imorse tog jag lite bilder på vart jag är nu. Dessa kommer jagplocka fram igen den 27 oktober och så får vi se hur långt jag kommit då. Nu kör vi.
 
Bilder 17/9 på väg mot mitt livs form
1 Ashley:

skriven

Du har jobbat på riktigt bra i sommar- och du är snyggare än någonsin! Starkt jobbat tjejen :) En lysande förebild är du!!

Svar: Oj, tack! Jag blir ju helt rörd ;)
Josefin Sjöberg

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer