Vilodag

Idag har det varit vilodag, i alla fall vad det gäller träningen. 
 
Dagen började med att jag vaknade 5 minuter innan jag skulle cykla till bussen för att ta mig till jobbet. Min klocka hade stängt av sig under natten men som tur var hade även pågen satt larm, men en timme senare. Så jag sprang upp ur sängen, slängde på lite smink medan Pågen slängde kläder påmig som jag kunde hoppa i samtidigt som jag borstadetänderna. 
 
Till slut hann jag trots allt med bussen och frukosten intogs en timme senare på jobbet och allt blev väldigt bra. Men dagen har verkligen gått i ett efter det och för en dryg timme sedan kom jag hem. Nu sitter jag och varvar ner framför "nybyggarna" med en whiskey och en kopp kaffe i väntan på att mösskiphtet ikväll drar igång. 
 
Vaddå mösskiphte tänker kanske ni, jag ska förklara snabbt. Jag är teknolog (plugar på teknisk högskola). I lund har teknologerna teknologmössa. På våren/sommaren är den vit och på hösten/vintern är den blå. Inatt går vi från vit till blå mössa och därför är det en liten ceremoni i natt på skolan. Så jag ska dit och titta på spektaklet i vit mössa för att sedan ta på den blå mössan, äta lite kladdkaka och dricka porter, för att sedan cykla hem och sova. Visst är det trevligt med studenttraditioner?
 
1 Maria - Helt (h)ärligt!:

skriven

Ja, jag älskar traditioner!! :-) I Umeå hade vi aldrig i närheten så mycket traditioner som det är i Uppsala, kanske var för att jag inte var teknolog då heller... Teknologer är de skönaste studenterna om du frågar mig! Fast det håller du väl med om :-D

Svar: Helt klart :) Jag har varit teknolog i sju år nu och jag har fortfarande inte tröttnat :P mensnart blir det väl examen.. inte för att man slutar vara teknolog då iofs :P
Josefin Sjöberg

2 Ashley:

skriven

Åh, vad är det för söt rosett du har på snöret? o:

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer