Välkommen hit

De senaste veckorna har det blivitallt fler som tittar in här på bloggenoch det uppskattas jättemycket! Anledningnen till att man skriver en blogg är ju faktiskt inte bara för att få skriva av sig. För mig handlar det om dialog. Möjligheten att få inspirera och inspireras av sina läsare. 
 
Även antalet följare på bloglovin har ökat, så några av er måste ju uppskatta det jag skriver också. Även detta tycker jag är jätteroligt! Ni som fortfarande inte använder bloglovin, ge det en chans! Jag älskar att det håller reda på alla mina fvoritbloggar! 

Men jag tänkte passa på nu när det har kommit hit nytt folk att ställa en fråga till alla läsare: Vad tycker ni?! 

Ge mig ris, ge mig ros.ö Vad gillar ni? Vad gör att ni kommer tillbaka? Vad stör er och gör er irriterade? Jag vet att ni känner någonting, annars hade ni inte återvänt. Hit Me
 
1 JHH:

skriven

Hittade din blogg igår och la till den med en gång :) här skall du följas :);) kan du inte skriva något om dig själv (eller om du redan gjort det länka;)).

Svar: välkommen :) Är det något speciellt du är intresserad att veta mer om eller bara allmänt vem jag är?
Josefin Sjöberg

2 JHH:

skriven

Bara allmänt :)

3 Maria - Helt (h)ärligt!:

skriven

Jag gillar att du är dig själv och inte bara skriver när du är på topp. Det gör att man får lov att känna igen sig, du är människa helt enkelt. Livet är ju både upp och ner, inte bara upp... :-)

Svar: Tack :) Det är precis så jag tänker också och vill försöka få med både upp och ner gångar. Kul att höra att jag lyckas :)
Josefin Sjöberg

4 Betty :

skriven

Har nyligen tittat din blogg då jag nu nyligen börjat intressera mig för träning och motion. Skulle vara roligt om du kunde lägga upp ett nybörjarporgram för träning gärna både kondition och styrka. Gärna kostråd också :) keep the good work :)

Svar: Tack! Jag uppskattar verkligen din kommentar och tar till mig det du skriver, så inom närmsta veckan borde jag kunna hinna knåpa ihop något sådant om vad som är viktigt att tänka å i början :)
Josefin Sjöberg

5 Sandra:

skriven

Och jag gillar din blogg för att den motiverar mig att själv träna. jag gillar också det du skriver om saker runtomkring, saker du gör i skolan, vad du äter, framtidsplaner och sådant. Så gärna lite sånt tillsammans med all fin träning och motion :)

Svar: Tack! Det värmer verkligen att läsa :)
Josefin Sjöberg

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer