Tentaplugg

Just nu är jag lite frustrerad. Har suttit i skolan och pluggat hela förmiddagen. Kursen jag läser just nu heter "elektronikens grunder" och är en obligatorisk kurs på mitt program. Det är den sista obligatoriska kursen jag har och den här har släpat med mig sedan 2009. Detta är dock första gången jag faktiskt försöker klara den.
 
Hur som helst. Man sitter och räknar och räknar på saker man inte är intresserad av. Och till råga på allt får man inte rätt på det. Ni vet kanske känslan när man räknar samma uppgift 7 gånger och får olika svar varje gång, men aldrig rätt svar. Så har min förmiddag varit. Så nu ska jag hämta lite energi i form av lunch och sedan en solig promenad med hunden innan jag tar nya tag. Skippar den uppgiften och går vidare på nästa och hoppas att jag bara behöver räkna den en sådär 3-4 gånger. 
 
Såhär kul har jag idag...
1 Felle:

skriven

Jag jag vet, man blir ju lätt blind för det man själv skrivit och ser inte felen ibland :).
Fy fan vad tråkigt det där ser ut... ska skriva elen i vår har jag tänkt, finns det nån möjlighet att få köpa alla dina anteckningar??? Skulle ge rätt mycket för dem! :P

2 JHH:

skriven

Låter inte alls roligt!

Svar: Nä, det är väl inte det roligaste. vill bara skriva tentan nu för att få det överstökat....
Josefin Sjöberg

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer