Hatkärlek

Imorse hoppade jag pigg som en lärka upp ur sängen och gick ut med hunden. Eller ja, det kanske var en aning modifierad version. Efter 20 minuter snooz rullade jag ur sängen och lät hunden släpa runt mig på morgonrundan. Det var riktigt kallt och halt ute, frosten låg fin och det rök ur munnen när man andades.
 
Väl inne igen hällde jag i mig en proteinshake, packade väskan och cyklade till badet för att simma. Simning är något jag är fruktansvärt dålig på. Jag blir trött direkt och tycker det är så tråkigt. Men det är bra träning för mig. Både fysiskt och psykiskt. Det blev 600 m simning och jag höll på att dö. 
 
 
Nu bär det snart av mot skolan för veckans första föreläsning.
1 Patrik :

skriven

Jag är också dålig på simning. Extremt dålig... jag vet hur man gör men jag sjunker efter tio meter. Så 600 meter är riktigt bra om jag får tycka :)

2 Pierre:

skriven

Simning är roligt och bra träning. Personlig åsikt dock. Du kan göra det lite roligare med att antingen simma utomhus så det inte blir så mycket fram och tillbaka (fel årstid, jag har koll ;) ) eller slänga in variation i träningen. Du kan få låna paddlar om du vill prova, har även simfenor, bra om det är 50 m. Kör intervaller eller tävla med andra. Variation förnöjer.

Svar: näe, jag tror helt enkelt jag håller mig till träning jag gillar iställte
Josefin Sjöberg

3 Pierre:

skriven

Det gör du också rätt i =)

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer