Ett kärt återseende

Äntligen var det comeback på gymmet. Efter tandläkarbesok cyklade jag direkt till Actic för att pressa kroppen lite. Det blev favoritpasset med fokus på axlar och avslutade med lite mage. 
 
Idag testade jag att köra få repetitioner med tyngre vikter. Jag körde 5 set med sjunkande antal repetitioner. De var alltså uppbyggda så att första setet körde jag 5 repetitioner med en vikt så att jag precis klarade det. Nästa set var 4 repetitioner osv. ner till sista setet då det var 1 repetition.
 
Det känns så fantastiskt att få slita lite i de storatunga vikterna och att se armarna skaka av ansträngning. Jag avslutade med lite sneda situps på bosuboll varvat med planka tills magen krampade. Sen funderade jag på att ta en svängom på löpbandet, men då sa förnuftet ifrån att någon måtta får det vara då jag faktiskt har fotbollsträning ikväll också.
 

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer