Att hålla sig i skinnet

På måndagar och tisdagar har jag mina lediga förmiddagar. Det är jätteskönt att kunna planera den tiden själv och ofta blir det en lång frukost följd av träning och mysi soffan med herr hund. 
 
Idag när jag vaknade i den halvmörka lägenheten låg jag kvar i sängen ett tag och funderade. Jag "borde träna" eftersom jag brukar göra det. Men då jag igår hade svårt att somna på grund av stress från halvfärdiga skoluppgifter bestämde jag mig efter lite fundering att jag skulle hålla mig i skinnet och vänta med att röra på mig till kvällens fotbollsträning. 
 
När dessutom kaffedoften snirklade sig in i sovrummet och pågen kom in och sa att kaffet var klart och att han snart skulle till jobbet kändes det som ett bra beslut att ta en långfrukost innan jag började med plugget. Och nu sitter jag här efter några koppar kaffe och väldigt mycket producerad text till den mest brådskande uppgiften och mår toppen över mitt beslut. 
 
Att ta sig i skinnet och "göra det som är rätt" behöver inte innebära att man drar sig iväg på ett träningspass. Det kan precis lika gärna innebära att man håller sig ifrån det. 
 
Frukosten åts i julmys Det är ju trots allt adventsvecka nu.
 
1 JHH:

skriven

Jag håller med dig!! Att göra precis så som du gjorde (eller avstå träningen och vila) kan ibland vara det klokaste beslutet. Det gäller bara att inte göra det varje gång :)

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer