Ändrade planer

Just nu sitter jag på bussen ut mot Sjöbo. Där ska jag och Pågen hjälpa några vänner att renovera deras garage.

Jag hade planerat att under förmiddagen springa 10 km idag. Men igårkväll var jag och tittade på spex och det blev någon öl och en drink eller två. Jag brukar kunna träna dagen efter ändå, om jag bara fått sova tillräckligt. Men idag när jag hade denna tidspress av att vi skulle iväg och var väldigt trött när jag vaknade, planerade jag om.

Jag har tjatat om det här med rutiner och idag så ställdes jag själv inför en utmaning att lägga rutinerna åt sidan. Men jag ställde inte in min runda, jag ändrade den. Jag sprang 3 km mest för att känna att jag ändå gjort något och för att inte behöva känns att jag missat ett planerat pass. Jag la bara om det för att det skulle funka i vardagen.

1 Maria - Helt (h)ärligt!:

skriven

Måste bara säga att du ser oerhört pigg och fräsch ut alltid Josefin! Syns att du tar hand om dig :-) Och helt rätt - planer är bara just... Planer! Världen går inte under av att planera om ibland!

Svar: Haha, tack :) Blev lite komiskt att jag läste din kommentar febrig och svettig nerbäddad i sängen med halsont. Kände mig sådär pigg och fräsch just då ;) Men tack:)
Josefin Sjöberg

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer