Vårens första löpning

Som så många andra kunde jag inte låta bli tt ge mig ut på en runda i vårsolen. Tog en paus från tentaplugget och gjorde av med lite energi.

Det är första riktiga rundan för den här våren (dvs utan hund och i bra tempo) och det var skönt. Orken fanns där, dock kronglade vaderna. Vet inte om det har att göra med underlagsbytet från konstgräs till asfalt, men ont gjorde det. tillslut krampade vänster vad så mycket att jag gav upp, och det stör mig som bara den då jag hade ett bra flyt utöver det.

Jag blev oerhört peppad av att RunKeeper-damen var femte minut berättade för mig hur snabbt det gick. Ni som studerat mina runKeeper-resultat tidigare ser att jag har minskat kilometertiden markant.



Nästa runda ska jag satsa på att få in lite längre distans under långsamt tempo. Senare ikväll kommer det upp ett mer generellt inlägg om min löpning. Vilken utrustning jag använder, vad jag lyssnar på och hur jag tänker när jag springer
1 william:

skriven

söt header^^



Och säg gärna vad du tycker om mina "Dead End" Modell bilder som jag har tagit på min vän Tove:D

2 Pierre:

skriven

Tada, här är jag igen! Lite andra tips på löpträning. Mina rekommendationer för förbättring (och om du söker finns det 1000 andra men dessa är två enkla från mig) är att köra på tid och intervall. Om du vill förbättra, så försök få in ett intervallspass i veckan, det räcker samt att istället för att köra specifika distanser/banor att istället springa fritt men satsa på tid. "Idag ska jag springa 20 min", kör på det en vecka och öka sen med kanske 5 min.

Kom på två till men ja.. det är väl att haka på en annan person som kan "dra" lite, det har du testat på och det gick ju utmärkt! Samt att köra mycket backar, i din närhet är S:t Hans klockrent, så fort det är torrt ute.

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer