Drömmar om ett friskt knä

Jag vet att min blogg i nuläget kan vara ganska oinspirerande. Jag känner mig själv ganska oinspirerad och omotiverad just nu. I och med att jag inte kan eller får göra allt jag vill i träningsväg går jag och är bitter och surar. Jag försöker fokusera påvad jag faktiskt kan och får göra. Jag brukar allvar med mina promenader och jag försöker köra en del styrka både för knän och övriga kroppen. Men jag längtar efter att springa. Jag vill springa kort och snabbt. Jag vill göra backintervaller upp och ner. Jag vill ge mig ut på ett lååångt men sångsamt pass. Jag vill jag vill jag vill! Men i nästa vecka får jag ju i alla fall börja springa lite. Vi skyndar långsamt.
 
Tänk djupa grodhopp i sanden tätt följt av en omgång burpees och utfallsgång....

Är det inte konstigt det här att man alltid är som mest träningssugen när man är sjuk eller skadad. Men så är det väl vad det gäller allt, man vill ha det man inte kan få. Nu gäller det att istället njuta av nuet. Solen skiner här igen så jag ska passa på att gå ut på altanen och planka klart för idag och göra mina 31 armhävningar (på knä) innan jag ska hämta pågen vid bussen.

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer