Ett udda par

Nu sitter jag ute i köpingebro (liten by utanför Ystad) på en fotbollcup. Vi har spelat första matchen och vann med 3-2. Då jag är målvakt är jag inte helt nöjd med att ha släppt in så många mål trots vinst.

När vi satt i bilen hit sa jag "det känns som jag har glömt något". Men tro det eller ej, det hade jag inte. Jag hade bara tagit fel. Istället för att ta mina inneslut råkade jag ta en inomhus och en utomhussko. Detta är problematiskt då det är dubbar på den ena. Tur att det finns andra i laget som var förberedda och kunde låna ut en vänstersko.

 

1 Carro:

skriven

SV: det är bara själv agrejen att de är nya! :) känns som att jag behöver "mjuka" upp dom :P Haha. svårt att förklara

2 Vic:

skriven

Haha, sjukt kul! Ibland går det bara lite för snabbt. Så det var alltså någon som hade med ett par extra?

3 Felle:

skriven

haha, ganska roligt :P. tur att du kunde låna. angående något helt annat, tycker idén med krysschemat du körde i höstas är grym, är det okej om jag kopierar den?

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer