Riktigt kasst morgonpass

Jag lyckades dra mig upp ur den varma sängen även i morse. 06.10 stod jag på benen och försökte dra på mig träningskläderna som jag mycket strategiskt la fram igårkväll innan jag somnade. Jag hade lyckats ta mig till gymmet vid 06.35 och fick till ett riktigt dåligt och ofokuserat benpass. 
 
Även om träningen i sig gick sådär kom jag där ifrån med utmattade ben, men framförallt en del tankar. På väg till gymmet insåg jag hur stressad jag är och att jag inte riktigt vet hur jag ska få ihop allt den kommande veckan. Jag har två tentor nästa fredag och jobbar 4 av 8 dagar till dess. Utöver detta har jag planerat att träna så mycket så att jag kommer ikapp i min utmaning litegrann, dvs 8 pass i veckan, helst mer. 
 
Under morgonträningen. Ofokuserat och allmänt slött
 
Men detta funkar inte. Jag får inte tiden att räcka till. Så jag funderade på hur jag ska lösa det. Jag måste verkligen försöka klara båda mina tentor, då de är de sista jag har och jag skulle inte förlåta mig själv om jag inte ens försökte klara båda. Jobbet är redan inbokat, så det är inte mycket att göra åt det.
 
Det som finns kvar är ju träningen. Men jag vill inte ge upp mitt projekt med 80 pass till nyår när jag är såhär nära (23 pass kvar tror jag). Men jag kanske ska sänka ambitionsnivån för den kommande veckan? Jag kommer fokusera på effektiv hemmaträning för att spara tid nu istället och ett pass om dagen, för att sedan efter tentorna köra några riktiga mördarpass och hinna med alla mina pass. 
 
Och sen blir det till att lägga ALL ledig tid på plugg, även om det finns sjukt mycket roligare saker att göra. 

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer