Näringsrik frukost?

Idag har jag ätit ostbågar till frukost. Jag är inte jättestolt precis, men jag tänkte att jag skulle skriva det här ändå. Dels för att det blir lite mer verkligt men framförallt för att ni ska se att jag är långt ifrån perfekt. 
 
Utöver att äta ostbågar idag har jag hittills hunnit med att diska lite och städa undan i lägenheten, packa min fotbollsväska, titta på OS och dricka kaffe. Ikväll har vi första seriematchen efter sommaruppehålletoch min plan är att hålla nollan. Därför ska jag nu försöka planera en vettig lunch som jag kan inta om inte för lång tid, packa ner lite protein och sedan cykla til planen. Tänkte vara där lite tidigare idag då det är BoIS-dagen och lag i alla åldrar hänger tillsammans vid planen. Spelar fotboll och tävlar sjukamp. 
 
Mätt och glad med magen fylld av ostbågar och kaffe

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer