Kvällsbak

Efter ett pass på gymmet, några timmars plugg och en intensiv fotbollsträning tyckte jag att jag förtjänade lite choklad. Därför har jag och pågen spenderat kvällen med att baka Marias kladdkaka. Det fina med denna är att det inte är varken något socker, smör eller rent mjöl. Jag tyckte det kunde vara kul och testa, och jag säger bara WOW! Vi tog en liten smakbit nu innan läggdags och det var banne mig riktigt gott. 
 
Den var lite omständig att göra då det är mycket som ska i och många moment som ska göras, men det var definitivt värt det. Kladdig och mättande. Glassyren är kronan på verket och möter chokladen fint. längtar redan tills det är dags för fika imorgon.
 
 
Jag tänkte ta med och bjuda på jobbet imorgon och tänkte se vad de tycker om den innan de får veta att den är nyttigare än vanliga bakverk. Och undrar om de kan gissa att man använt sötpotatis  den som sötningsmedel. 
1 Maria - Helt (h)ärligt!:

skriven

Visst är den underbar! Just konsistensen brukar ju annars bli lite halvkass när det är "nyttiga bakverk", men denna är kladdig som vilken kladdkaka som helst =) Kul att du testade baka den!

Svar: Verkligen underbar! Och alla på både mitt å pågens jobb gillade den ;)
Josefin Sjöberg

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer