Nya utmaningar

Det är första september och hösten är här på riktigt. Det är nu utmaningen för mig kommer, att lyckas hålla fast i mina träningsrutiner och matvanor trots att vardagen tränger sig på på riktigt. Jag har redan tappat löpningen lite, men det ska det bli ändring på.

Under tiden som tobias var i afghanistan började jag använda mina krysslistor för att hitta rutinerna även de dåliga dagarna då saknaden trängde sig på som mest. Då stod det saker som:
  • Ät frukost
  • ingen alkohol (whiskey räknas inte)
  • Raka benen
Ja, de mest basala grejerna helt enkelt. Men det fungerade. Jag har nu utvecklat denna lista lite och Tänkte köra med den under september månad för att i slutet kunna sammanfatta den.



Tycker själv det är en ganska lätt tabell att läsa av. Jag har satt upp mål på vissa av kategorierna angående hur många kryss det ska vara på den raden vid slutet av månaden. Så nu är det bara att kämpa på. Den sista kategorin, Nöjd med dagen, innebär att jag ska känna efter om jag har gjort vad jag kan för att vara mitt bästa jag.

Så nu ska jag göra mina armhävningar för att få kryssa även den rutan. på situps och armhävningar fyller jag i antalet repetitioner istället för att sätta ett kryss.

Imorgon är jag ledig (igen)

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer