Pofibermacka
Det blev alltså en liten kvällsmacka för min del. Pofiberbröd med philadelphia (light), ruccola och kallrökt skinka. Till det också en satsuma som i affären marknadsfördes som clementin.Brödet blir ganska torrt, men det gör inget med rätt kryddor i degen och rätt pålägg på toppen.
För att göra mackan blandade jag ihop:
1 ägg
25 g smält smör (inte margarin!)
3 toppade matskedar pofiber
Kanel och salt (man kan testa sig fram med olika kryddor)
Sen gjorde jag en liten boll av det, plattade till den och stekte i smör.
För de som undrar: Pofibrer hittas vid de glutenfria produkterna och ett paket kostar ca 10 kr.
Kommentera här:
Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.
skriven
men de smakade rätt gott ändå eller? :)