I valet och kvalet

Den här skräcken för nya pass som jag pratat om tidigare finns det en annan dimension av. Det är ju rädlsan att känna sig vilse och inte ha kontroll som är grunden, det har jag redan konstaterat. Och nu när jag sitter här och funderar på om jag ska gå till gymmet eller om jag ska ut och springa så kan jag inte bestämma mig. Vad det gäller gymmet är det ju den fina fördelen att det blåser inte och jag får i så fall sola efteråt. Men jag känner mig så vilse på gymmet! Det är små rymdmaskiner som står i olika hörn och jag kn väl använda ungefär 3 av dem...

Så den enkla vägen ut är ju helt enkelt att ta en löprunda istället. Och det är också skönt, jag får lyssna på min ljudbok och solen skiner ju faktiskt, trots blåsten. Jag får nog ta mig en funderare, men det lutar starkt åt löprundan. Jag tar mig en kopp kaffe till och tänker lite på det.

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer